Желязната дама (Soy tu dueña)

72 серия

Алонсо и Арселия се появяват, за да сеят раздори!

Арселия се представя в дома на Валентина, казвайки че тя и Хосе Мигел (бебето, което носи на ръце) трябва спешно да говорят с нея. Изяснява, че детето се казва точно като баща си.

Росендо предлага на Крисанта да стане негова работничка в къщата, за да се грижи за чистотата и храната. Тя се опитва да го удари и да се защити, но той я хваща преди да го удари.

Илуминада се оплаква от настроението, в което се намира Ивана. Чуди се дали не е, защото се оказала от „два стола на земята“. Ивана ѝ удря шамар.

Хосе Мигел и Алонсо излизат да хапнат заедно. Алонсо казва, че Валентина продължава да го обича. Хосе Мигел отрича и казва на Алонсо, че Валентина не е разменила и думичка с него, откакто е тръгнал от „Лос Каскабелес“. Хосе Мигел се разкрива пред Алонсо и го моли да направи същото, защото и двамата са наясно, че играят важна роля в живота на Валентина. Хосе Мигел го пита как е научил за годежа му с нея. Алонсо му отговаря, че те все още поддържат връзка, но Хосе Мигел предполага, че най-вероятно Ивана му е казала, като по този начин го разобличава.

Валентина се обажда на свещеника в град Мексико и го пита дали познава Хосе Мигел. Свещеникът потвърждава и ѝ казва, че вече знае за предстоящата сватба, тъй като е получил уведомление за публикуването на имената им. Валентина го разпитва за Арселия и дали е вярно, че тя е родила дете от Хосе Мигел.