Сесар Мора (César Mora)

Дата на раждане: 24 Октомври 1961 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Кали, Колумбия

Рейтинг:  7.16  (44 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Сесар Мора е добре познат както в родината си, Колумбия, така и по цял свят. Той притежава божествен дар и способност да се превъплъщава в различни персонажи, доказвайки по този начин професионализма си както като актьор, така и като музикант.

Като актьор, той дебютира в Свободния театър на Богота като член-учредител. Повече от 14 години той свири в групата „Son del pueblo" и води уроци в две школи.

Още от началото, той обикаля, за да популяризира музиката с групата си. След като обикаля Колумбия, те посещават НР Китай, Англия, Франция, Холандия, Белгия, Испания и САЩ. Заедно с групата си представят Колумбия на международния фестивал в Гуанахуато, Мексико.

Получава наградата за най-добър актьор на името на Симон Боливар за участието си в сериала „El Confesor" и е номиниран в същата категория за ролята си в „La mujer doble".

Сесар Мора участва в многобройни театрални постановки и мюзикъли. Когато той е част от актьорския състав, билетите за представленията свършват много бързо.

През 1991 година основава ORQUESTA MARÍA CANELA, на който става изпълнителен и музикален директор.

През годините, Сесар Мора се снима в много филми и теленовели, издава няколко диска заедно с групата си и завладява сърцата на множество почитатели.

Източник: novelasymas.blogspot.com