Андрея Бонели (Andrea Bonelli)

Дата на раждане: 24 Октомври 1965 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Семейно положението: омъжена с един развод
Съпруг/а: първи – Херардо Романо (Gerardo Romano) до 1991 година; настоящ – Игнасио Гадано (Ignacio Gadano) от 1997 година
Деца: син – Лусио (1987 г.)

Рейтинг:  9.17  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Андрея Бонели е аржентинска актриса от телевизията и театъра.

Андрея Бонели е от тези актриси, които имат успешна кариера както на малкия екран, така и на театрална сцена. Малко странен е факта, че тя започва своята кариера в киното с роля във филма „Los gatos, prostitución a alto nivel“ през 1985 година, след който следва и филма на ужасите „La noche de los lápices“ (1986 г.) Предложението за втория й филм идва, когато тя е бременна и за това тя преминава специална подготовка, за да не излага на риск живота на бебето си. За щастие, детето й се ражда живо и здраво преди актрисата да навърши 21 години.

Дебютът й в телевизията идва през 1985 година с роля в теленовелата „María de nadie“, който идва малко след дебюта й на големия екран.

През 2005 година, успоредно със снимки в телевизията, Андрея участва и в първия мюзикъл в своята кариера „Hombres“.

Две десетилетия след дебюта си на големия екран, Андрея Бонели се завръща в киното с роли във филмите „Pasajero“ (2005 г.) и „Las manos largas“ (2008 г.)

Като връх в телевизионната й кариера е ролята на Аманда в теленовелата „Преуспелите г-н и г-жа Пелс“. С тази си роля тя за пореден път доказва, че е една от големите актриси в Аржентина.

Източник: www.novebox.com