Желязната дама (Soy tu dueña)

71 серия

Заражда се съперничество между Алонсо и Хосе Мигел!

Алонсо се представя на Хосе Мигел, който се изненадва, че го вижда.

Алонсо получава обаждане от адвоката си и от Ивана, която споменава, че Валентина смята да се омъжва за Хосе Мигел Монтесинос. Алонсо открива, че става дума за новия му клиент.

Хосе Мигел си мисли, че се е изправил лице в лице с мъжа, който е разбил сърцето на жената, която най-силно обича.

Хосе Мигел споделя с Ернесто, че Валентина и той принадлежат на различни светове, но вярва, че финансовото му положение ще се подобри и за това е ѝ направил предложение за брак.

Ивана убеждава Росендо, че е готова на всичко, за да раздели Хосе Мигел и Валентина. Казва му, че трябва да се възползва от отсъствието на Хосе Мигел и да положи усилия, за да накара братовчедка ѝ да се влюби в него, както и да пуснат слуха, че Хосе Мигел се е подиграл с нея.

Исабел потвърждава, че това, което е причинила на Валентина, е било с цел да я нарани.

Илуминада съобщава, че Леонор търси Валентина.

Исабел не може да разбере добрия начин, по който Леонор е приела Валентина. Тя пристига и моли да говорят насаме.

Леонор иска от Валентина парите, които са нужни, за спасяването на имението. Тя апелира към любовта, която изпитва към Хосе Мигел. Предлага той да не разбира за този им разговор.

Ернесто моли Хосе Мигел да разреши проблемите си с имота. Той смята, че младият мъж иска само да бъде близо до Алонсо и да го опознае по-добре.

Алонсо споделя с Хосе Мигел, че веднъж без малко да се ожени, но сватбата е била отменена в последния момент. Въпреки всичко, смята, че тя е най-прекрасната жена на света. Хосе Мигел изказва същото мнение за своята годеница.