Желязната дама (Soy tu dueña)

56 серия

Ивана избухва пред Валентина!

Ядосана, Ивана казва на Исабел, че Валентина е наела Хосе Мигел, за да му замае главата и да ѝ го отнеме, но тя не смята да позволи това.

Много доволна, Валентина целува Ернесто и Илуминада. Бенита казва на Илуминада, че добре познава Валентина.

Сабино съобщава на Хосе Мигел за тревата. Младежът го уверява, че не е била Валентина, която е отровила кравата. Той знае кой го е направил.

Ивана чува как Валентина казва на Бенита, че Хосе Мигел я обича. Ивана се развиква на братовчедка си, че ѝ е откраднала любовта на Хосе Мигел и че я мрази за това.

Ивана уверява Исабел, че Валентина е станала годеница на Хосе Мигел, за да я подразни. Моли я за помощ.

Федерико подкрепя Хосе Мигел във връзката му с Валентина. Напомня му, че младата жена има силен характер. Хосе Мигел го моли да не коментира това с никого, докато Валентина не поговори с Ивана.

Сандра се притеснява, защото се е предложила на Орасио. Фелипе я успокоява като ѝ казва, че е красива. Тя му се извинява, че е потърсила убежище при него. Споделя с него, че е ударила Валентина, защото е мислела, че тя спи с Орасио.

Валентина е много загрижена заради реакцията на Ивана. Бенита е възмутена от думите, които е използвала.

Хосе Мигел съобщава на Леонор, че Орасио е приключил със Сандра, защото е влюбен в Ивана, а двамата са имали връзка, която Ивана е приключила, защото е открила, че е влюбена в него.