Даниела Алварадо (Daniela Alvarado)

Пълно име: Даниела дел Кармен Алварадо Алварес (Daniela del Carmen Alvarado Álvarez)
Дата на раждане: 23 Октомври 1981 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Даниел Алварадо (Daniel Alvarado) и Кармен Хулия Алварес (Carmen Julia Álvarez)

Рейтинг:  7.43  (100 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Нейните първи крачки

Даниела, както всички казват, започва от много малка се увлича от света на телевизията. Когато навършва четири години започва да танцува класически балет и участва в известната балетна група за деца, наречена “Los Minipop”. По време на престоя й там е участвала в програми и представления като “Sabado Sensacional”, “Mis Venzuela” и “Meridian de Oro”. След това тя изоставя балета, за да започне своята обещаваща кариера като актриса. Първата й изява в телевизионните сериали е в ролята на Ада и на екрана си партнира с баща си, Даниел Алварадо, в спорната продукция “MACU, la mujer del policia”.

Независимо, че е все още невръстна, тя участва в много теленовели. “La Revancha” (“Реваншът”), “Mujer Prohibida”(“Забранена жена”) и “Divina Obsesion” (“Божествено обсебване”) са сред първите в кариерата й.

На 13 годишна възраст започва да работи в RCTV в теленовелата “Amores de fin de siglo” (“Любов в края на века”), а по-късно по стечение на обстоятелствата получава роля в теленовелата “La Involvidable” (“Незабравимата”), където партнира на Хуан Карлос Аларкон. Даниела признава, че тя самата е забелязала, че външността й е създала много комплекси, а също така и ситуации, които са я заобикаляли.

След година участва в сериала “La primera vez” (“Първият път”), където играе с известната музикална група “Salserin” и има важно участие в младежкия сериал “A todo Corazon” (“От все сърце”), където играе ролята на много невъзпитана и капризна подрастваща.

След това участва в теленовелата “Mujercitas”, където участва заедно Адриан Делгадо и в теленовелата “Mariu”, където партнира на звездата Карлос Монтия. Тя изиграва Анхелика Пекадо, която е обикновено, храбро и импулсивно момиче, което казва първо какво чувства и не се подчинява на никого.

След заслужен отдих, Даниела се връща на нашите екрани в ролята на Девицата на RCTV. Тук, Даниела играе главната роля, заедно с любовника Рикардо Аламо. Теленовелата “Juana la Virgen” (“Дева Хуана”/”Чудото на Хуана”), история по сценария на Перла Фариас, в която по странен начин се засяга темата за девствеността и се отговаря на въпроса: Как може една жена да зачене без да има сексуален контакт? Даниела пресъздава живота на Хуана, една разбунтувана тийнейджърка, красива и голяма идеалистка, която иска да разкъса образа на жена, който й е наложен от семейството и постоянните проблеми и любовни провали я съпътстват.

След година, през която има много проблеми с фондация наречена FIDAL (Международна фондация на венецуелските артисти), с които е трябвало да реализират един сериал (“El Inmigrante”/”Имигрантите”) и измама от страна на асистента си, Даниела приема предложението на RCTV за главната роля в нова суперпродукция, драмата “La Invasora” (“Нашественичката”), заедно с красивия Хуан Карлос Гарсия. Даниела се завръща, за да представи на телевизионните зрители своя нов персонаж: Мариана дел Кармен Гера, упорита, импулсивна, предприемчива и с чувство за хумор девойка. Тя продава цвета и сервира в един клуб. Тя работи без почивка и мечтае за по-хубаво бъдеще. Тя приема всичко оптимистично, дори агресията. Тя реагира като хищник пред несправедливостта и злоупотребата.

Всичко, което бихте искали да знаете за нея

Нейната платонична любов е всепризнатия певец Алехандо Санс.

Човекът, който най-много я изумява е майка й, която е толкова силна в тежки моменти.

Нейната цел е да се запише в университета със специалност Психология.

Тя се определя с две думи: сладка и упорита.

В немногото и свободно време, тя обича да спи, да гледа телевизия и да слуша музика.

Нейното най-голямо качество: верността.

Би направила каквото и да е за един приятел в нужното време, в нужния ден и в нужния момент.

Нейния недостатък: че размишлявам много лекомислено и имам много лош характер.

Персонажът, който най-много харесва, от тези които е изиграла: Вирхиния от теленовелата “La Inolvidable”.

Идеалният мъж за нея е такъв, който се адаптира към всичко, умее да изслушва, сладък като нея самата и преди всичко да е честен.

Обожава всякаква музика, но предпочита тази на Алехандро Санс.

Първото, което забелязва в един мъж са очите, ако е в лице, и гърбът, ако е зад него.

Най-голямата й радост е по-малкият й брат. Очарова я мисълта, че може да му покаже това, което самата тя знае.

Вярва в Бог заради всичко, което е направил.

Любимата й храна са макаронените изделия.

Частта от тялото й, което най-много харесва: глезените, а тази, която не харесва: корема.

Дрога? Не обича да говори на тази тема, защото й разваля настроението.

Това, което презира е лъжата.

Въобще не харесва политиката.

Секс? Не го приема за табу.

Между това да спи и да яде... тя предпочита да спи.