Кейт дел Кастийо (Kate del Castillo)

Пълно име: Кейт дел Кастийо Негрете Труйо (Kate del Castillo Negrete Trillo)
Дата на раждане: 23 Октомври 1972 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Мексико сити, Мексико
Родители: Кейт Труйо (Kate Trillo) и Ерик дел Кастийо (Eric del Castillo), актьор
Семейно положението: разведена два пъти
Съпруг/а: първи съпруг - Луис Гарсия (Luis García) – футболист; настоящ - Аарон Диас (Aarón Díaz) от 29 август 2009 до 2012 година
Височина: 165 см

Рейтинг:  7.07  (14 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Артистичната кариера на Кейт дел Кастийо е изпълнена с успехи още от дебюта й във филмите на баща й. Кейт спечелва слава не само в родината си Мексико, но и по цял свят.

Кейт дел Кастийо изиграва запомнящи се роли в няколко теленовели в Мексико, а след това започва да завладява и САЩ с участия в няколко успешни филма. Въпреки големия й успех на малък и голям екран, Кейт не спира да играе в театъра, където също спечелва зрителите със своята игра. Освен това, актрисата е канена като специален гост в няколко телевизионни програми, като водеща на различни събития. Тя се снима и в музикален видеоклип заедно с Рики Мартин. Кейт дел Кастийо се включва в различни благотворителни кампании в Мексико и САЩ.

Кейт дел Кастийо не обича да говори за личния си живот. Единственото, което споделя е, че харесва живота си такъв, какъвто е и че в нейните планове за близкото бъдеще не присъстват брак и деца.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Kate_del_Castillo