Желязната дама (Soy tu dueña)

4 серия

Ивана прави опит за самоубийство!

Валентина пробва различни сватбени рокли. Габриела и Камила си казват мнението и накрая тя избира една от роклите.

Фелипе упреква Алонсо, че го е изпратил в дома на Валентина, докато той е бил с Ивана.

Валентина развълнува показва сватбената си рокля на Исабел и Бенита. Моли Ноеми да поднесе кафе в библиотеката, а Исабел ѝ помага да провери списъка с присъстващите.

Алонсо уверява Фелипе, че разбира погрешно нещата – той наистина се е видял с Ивана, но не в апартамента ѝ, обича Валентина и ще се ожени за нея. Фелипе приема, че Ивана никога не би се загледала по него.

Ивана се обажда на Алонсо, но номерът му е зает. Изпълнена с гняв, тя го проклина, издърпва лист от чекмеджето и написва нещо.

Исабел се опитва да убеди Валентина, че бракът е много сериозна стъпка и трябва много добре да помисли.

Валентина уверява Алонсо, че е мъжа на живота ѝ.

Бенита казва на Валентина, че Ивана е в лошо настроение. Валентина смята да поговори с нея. Отива в стаята ѝ, опитва се да я събуди, но открива, че е в безсъзнание. Намира празна опаковка от приспивателни. Валентина се опитва да реанимира Ивана. Пристига Исабел, която е неспокойна. Валентина извиква на Бенита да се обади за линейка.

Нерон насочва пистолет към Алонсо. Съобщава му, че Данте Еспиндола го е наел, за да прибере от него пратите, които дължи. Той обещава да даде парите до две седмици.

В болницата, Валентина разказва на Фелипе какво се е случило с Ивана. Той отива да я види. Исабел страда, а Бенита се моли.

Ернесто пита Хустино колко добре познава Алонсо, тъй като той е говорил с него и е изпълнен със съмнения. Той е убеден, че Алонсо иска да се възползва от Валентина, тъй като е зестрогонец. Притеснява се, че Валентина ще си даде сметка за това прекалено късно.

Фелипе съобщава на Валентина и Исабел, че е успял да изчисти Ивана от всички хапчета, които е приела и че се възстановява добре. Исабел иска да я види.

Ивана се събужда. Валентина ѝ казва, че много ги е изплашила и я пита защо се е опитала да се самоубие. Ивана я пита дали наистина иска да научи.