Желязната дама (Soy tu dueña)

3 серия

Алонсо уволнява Ернесто!

Ивана умолява Исабел да не казва нищо на Валентина. Тя се изкарва невинна и обяснява, че обича братовчедка си като сестра. Моли я да го направи, защото ѝ е дъщеря.

Валентина моли Алонсо да се свържи с Ернесто, за да се договорят и да се разбере с него за управлението на наследството ѝ. Алонсо все още иска да продаде „Лос Каскабелес“.

Алонсо казва на Ернесто, че ще го отстрани въпреки закона. Уверява го, че Валентина е съгласна с това и именно той ще поеме управлението на активите и на двамата, тъй като ще се оженят с обединяване на състоянието. Ернесто му обяснява, че според завещанието, Валентина трябва да се омъжи с разделяне на състоянията или ще изгуби цялото наследство. Алонсо заявява, че Валентина е наясно с уволнението на Ернесто.

Бенита недоволства от новината, че Валентина продава „Лос Каскабелес“ и говори по този въпрос с Ивана и Исабел.

Отец Хустино казва на Исабел, че тя не е принудена да съобщава на Валентина какво прави Ивана, но ако не го направи, нещата може да се усложнят.

Валентина моли Исабел да ѝ се довери, защото изглежда много притеснена. Объркана, Исабел приема да ѝ каже. Ивана измисля, че излиза с женен мъж и за това майка ѝ е недоволна, но се заклева да не го вижда отново.

Исабел се изправя срещу Ивана и ѝ казва, че трябва да попречат на сватбата на Валентина, или когато се върне от меден месец, те двете няма да бъдат в къщата.

Алонсо се хвали пред Оскар, че Валентина му е дала много повече пари и смята да ѝ направи добър подарък.

Валентина и Габриела се изненадват, когато виждат колата, която ѝ изпраща Алонсо. Валентина е щастлива от подаръка и иска да пробва колата заедно с Алонсо. Той отбелязва, че ще е по-добре, ако отиде да вземе сватбената си рокля.

Исабел настоява Алонсо да остави на мира Ивана и смята, че той си играе както с дъщеря ѝ, така и с Валентина.