Загадките на любовта (Los misterios del amor)

Четвърта част

Болката обединява!

Общите чувства събират Марикрус и Габриел, които имат много общи неща. Двамата става все по-близки. Дали това ще си остане само в рамките на приятелството!?

Сулейма продължава със своята мрежа за информация. В този случай, заедно с Амарелис правят пълен анализ на бедната Дебора. И двете се изненадват от странното поведение на Франсиска.

Свободата на Хуан Андрес е все по-близка и Октавио отпразнува това, без да знае, че майката на Джейсън, която е под негов контрол, може да го изложи на риск.

Сбогом, Хуан Андрес!

Всички усилия от страна на Октавио се оказват напразни. В момента на спасяването, всичко е обгърнато в облак прах в следствие на сблъсъка между полицията и хората, които са държали Хуан Андрес. Накрая, Хуан Андрес пада пред смаяните погледи на всички, ранен от куршум.

Нощ на любов и изненади!

Неяснотите около живота на Дебора Саласар се изясняват и става ясно, че тази жена в действителност е Франсиско Гутиерес, бащата на Франсиска Наранхо.

Едно обаждане изтрива усмивката на Октавио, който прекалено рано е отпразнувал завръщането на приятеля си, а сега трябва да оплаква смъртта му.

В това време, далеч от всички проблеми и реалността, Франсиска и Джейсън разкриват истинските си чувстват и преминават от думи към действия, отдавайки се на своята любов. Това, което двамата не подозират, че техният рай е заплашен от голяма буря.

Ще каже ли?!

В отчаянието си, Октавио не мисли къде и какво говори. Докато разтоваря с детектива и го упреква за смъртта на Хуан Андрес, Каролина чува част от разговора и настоява да разбере за какво става дума.

След ден, изпълнен с изненади за Франсиска, Джейсън иска да й разкаже истината...

Истината!

Исабела притиска Октавио, за да й каже истината. Нейните инстинкти не я лъжат и тя усеща, че нещо лошо се е случило с брат й. Октавио не вижда друг избор, освен да й разкаже цялата истина.

Сулейма си няма друга работа, освен да разнася клюки. Сега на неин прицел са Марикрус и Габриел, за които вярва, че са любовници.

В това време, Габриел настоява Ванеса да му каже истината.