Наследницата (La heredera)

102 серия

Джована съобщава на Дионисио, че е бременна

Отчаяната Мария Клаудия се обажда на Сантяго и го пита дали може да отиде да живее при него.

Лауро нарежда да убият колкото се може по-скоро Антонио.

Сантяго отива за Мария Клаудия. Сантяго и Мария Клаудия пристигат в апартамента и тя го пита как се развива болестта му.

Габриела открива пияната Лорена. Лорена моли Габриела за помощ.

Дулсе е с Алдемар и го моли да ѝ помогне да заеме мястото в управлението на МаГри, но той отказва. Дулсе използва някакви документи, за да го шантажира. Алдемар излиза бесен от офиса, но Дулсе е успяла.

Лауро дава информация на Габриела за работата в МаГри. Лауро я моли да му помогне да заеме мястото на президент на консорциума. Габриела го пита дали е вярно това, че Хулиан се е забъркал в тъмни сделки и той потвърждава.

От своя офис Антонио се обажда на Росалинда и ѝ казва, че тя и Рикардо ще отидат да живеят в Калифорния. Влиза Каурис, за да го предупреди, че са открили заместник прокурора мъртъв.

Наемникът казва на Мондрагон, че Лауро е дал само половината пари. Мондрагон му казва, че първо ще си вземат останалата част от сумата, а след това ще се погрижат за Лауро, но наемникът му казва, че Лауро е под защитата на OFI и по-точно на Антонио. Мондрагон се обажда на Лауро, за да го заплашва, Габриела е там. Лауро обяснява на Габриела, че този тип го преследва заради делата на баща му.

Джована казва на Дионисио, че е бременна, но той не вярва.

Мария Клаудия се съгласява да се омъжи за Сантяго на следващия ден.