Наследницата (La heredera)

103 серия

Лауро остава извън завещанието на Хулиан Мадеро

Антонио обяснява на Мария Клаудия при какви случаи ще приемат Лауро за невинен. Те се целуват страстно и Каурис ги заварва така. Те разговарят и след като Каурис си тръгва, Мария Клаудия отново целува горещо Антонио. Тя го моли да отидат в дома ѝ.

Наемникът на Мондрагон успява да поговори с Лауро за парите и той му обещава, че на следващия ден ще бъде отворено завещанието на баща му. Наемникът го заплашва, ако не плати.

Антонио намира Каурис да чака пред апартамента му. Каурис прави сцена на ревност.

На следващата вечер, всички от семейство Мадеро Грималди са в хола и очакват нотариуса. Мария Клаудия моли Лауро да поговорят насаме. Те влизат в библиотеката и Мария Клаудия му казва, че е видяла Аранса, която е защитен свидетел и която обвинява него и Саломон за трафик на оръжие. Лауро се държи така, както е казал Антонио, че ще се държи, ако е невинен и Мария Клаудия чувства облекчение.

В завещанието си Хулиан разделя имуществото си между Мария Клаудия, Лорена, Октавио и Габриела, оставя и пенсия на Еулалия. Завещава акциите си от консорциума на Мария Клаудия, а също така я определя като пожизнен президент на МаГри. Оставя извън завещанието Лауро. Всички си спомнят за Дионисио, но никой нищо не казва. Лауро се ядосва и застава в позицията на жертва, казва, че няма да оспорва. Нотариусът казва, че има оставена видеокасета, която Хулиан е пожелал да видят семейството след решени проблемите в консорциума. Мария Клаудия се кани да излезе, когато Лауро я моли да се видят в 9 часа в ресторанта, за да поговорят за това, което е казала Аранса.

Минават четири години...

Лауро получава добра новина, споделя със Саломон. Става ясно, че той е любовник на Каурис.

Габриела, която живее в апартамента на Бренда, се оплаква от настоящата ситуация: недостигът на пари, разединението на семейството.

Антонио търси Лорена и я открива пияна. Става ясно, че Лорена е влюбена в Антонио, а той е неин защитник.

Дулсе критикува Дионисио, че е дал пари на Сантяго зад гърба ѝ.

Мария Клаудия и Сантяго живеят край морето и имат син на три години, изглеждат щастлива двойка.

Лауро предлага на Габриела да обявят Мария Клаудия за мъртва, за да може да разполагат с наследството на Хулиан.