Наследницата (La heredera)

“Наследницата” е историята за срещата и недоразуменията, плачът и смехът, мълчанието породено от илюзията, и мечтите, благодарение на които поетите създават соята неповторима поезия. Любовта и ненавистта, желанието и задължението, стойностите и страхливостта, великодушието и честолюбието, безнаказаността и правосъдието... те са част от всичко, което изгражда вселената на “Наследницата”. Мария Клаудия Мадеро Грималди, една жена, която е получила от живота само любов и която е получила от живота най-голяма власт, която може да се пожелае, а именно властта над най-голямата икономическа групировка в страната.

Красота, ум, смелост, нежност и сила на характера са качествата, които определят духа на Мария Клаудия Мадеро Грималди. Баща й, Хулиан Мадеро е най-влиятелния предприемач в политическата област на Мексико. Майка й, Габриела Грималди Бланка, намира смисъл на живота си във филантропични занимания. Лауро, по-големият й брат, е въплъщение на честолюбието, алчността и любов към оръжията като начин за постигане на политическа и икономическа власт.Лорена, сестра й, е талантлива, красива, креативна, с развито чувство за вина и пристрастност, които я определят като биполярна. Октавио, най-малкият в семейството, е непокорен и също се включва в борбата за власт.

Късметът, който е в ръцете на съдбата, повежда Мария Клаудия по неочакван път. Когато баща й е на прага на смъртта, тя се завръща от Маями в Мексико, но произшествие й попречва на пътуването. Насред нещастието, Мария Клаудия се запознава с Антонио Баутиста (бивш войн от армията на САЩ) и тогава те откриват любовта на живота си.

Хулиан Мадеро оживява и след срещата му със смъртта се сближава със семейството си, както никога преди това. Любовта на Антонио ще се превърне в източник за живот за Мария Клаудия, те просто са създадени един за друг и са готови да се преборят с всичко, което се изправи на пътя им. Но се появява Аранса, която се опитва да обеди Антонио, че не любовта е най-важното в живота и се опитва да го обеди, че има и по-важни неща.

“Наследницата” е история, която се поражда от дълбоката и истинска любов, любов, която трябва да се справи с препадствията по пътя си, преодолявайки злобата...

“Наследницата” – любов, която причинява болка, но пречиства. Любов, която се появява, за да остави следа във времето.

Персонажите: 

Мария Клаудия Мадеро Грималди

Малката дъщеря в семейството Тя се завръща в Мексиско, след като е прекарала пет години в чужбина. Красива и млада, жена, която е изтъкана от храброст и необикновена морална сила, борбен дух и която поставя семейството над материалните ценности. В края на историята тя става една от 50-те най-влиятелни жени, но по време на историята тя трябва да доказва себе си, за да убеди всички, че е подходяща да бъде Наследницата.

Хуан Антонио Баутиста Ортега

Един красив, силен и храбър човек на възраст между 25 и 30 години. Той живее заедно с дядо си и работи като втори пилот. Заедно с дядо си и приятеля си Кристино успява да оправи един биплан, за да създаде компания за туризъм. Но истината е, че Хуан Антонио е специален агент в отдела по борба срещу наркотиците. Като добре обучен специалист, той успешно се справя с разследвания за пране на пари, незаконна продажба на оръжие и търговия с наркотици. В края на историята той получава голямо наследство и титла, с помота на които може да застане спокойно до Мария Клаудия, в социален аспект. И животът на нашия герой се променя драстично, когато той разкрива своята професия, наред с други неща.

Дон Хулиан Мадеро Грималди

Патриархът на семейството. Президент е на групата Мадеро. На 75 години е. Роден в Монтерей, той научава от баща си както сладката страна, така и тъмната страна на живота. Като се говори за дон Хулиан, не трябва да се забравя и факта, че произлиза от Монтерей и той е много привързан към тази земя. Но той също така е привързан и към Мексико, където той израства от обикновен архитект до известна личност в политическите кръгове.той е мъдър, елегантен и полиглот, въпреки че той винаги настоява да говори на родния си език, испанския. Баща е на четири деца, на които е прехвърлил част от империята си и на които дава съвети и наблюдава от близо, за да не направят някой грешен ход в живота си.

Доня Ана Габриела де Мадеро

Съпруга на дон Хулиан Мадеро. Съвършената приятелка. Красива, елегантна жена на зряла възраст, която е дала всичко, за да образова децата им. Тя е вярната му любовница, най-добрата му приятелка и единствената му слабост. Със своя силен характер, тя използва властта и я насочва към нещо полезно: занимава се с опазване на околната среда, възстановяване на дърветата и изцяло се отдава на работата по опазването на мексиканската природа. Но най-много се интересува от семейството си, единствено се притеснява да не се разцепи от икономически интереси.

Дионис Ксавиер Торес Коралес

Хомосексуален младеж. Син е на Дулсе и дон Паскуал. Той се чувства много неуверен в себе си, но когато глътне една чашка се променя. Майка му го защитава от всичко, а баща му е против неговия начин на живот. Той е най-добрия кандидат според Лауро Енрике за по-малката си сестра Лорена.

Лорена Беатрис Мадеро Грималди

Втората дъщеря на дон Хулиан и доня Ана Габриела. Тя е най-красивата жена на възраст между 24 и 27 години. Тя е учила моден дизайн в Италия и ръководи повечето магазини, собственост на нейното семейство. Тя е доста невъздържана и без задръжки, също като Лауро Енрике и прави всичко възможно да усложнява живота на родителите си. Тя се стреми да не напълнява и насила играе тенис. Лорена се опитва да си пробие път в света на модата.

Доня Дулсе Рехина Коралес Асторга

Съпруга на дон Паскуал. Жена, която не може да се наслади на живота. Тя е изтъкана от множество предразсъдъци. Тя играе на фондовата борса, купува предприятия на безценица, а след това ги продава на много висока цена. Тя е много жестока. Хладна, пресметлива и много елегантна. Тя също така взема участие в културната област в Мексико, но това е само фасада с цел да отклони вниманието. Тя забравя всичко в момента, в който трябва да заити сина си Дионис, който е нейната слабост.

Сантяго Даниел Торес Коралес

Сантяго е най-големия син на семейство Торес Коралес. Истинският наследник на империята им. Той живее извън страната, въпреки че се грижи за корпорацията и нейния имидж, но по света. Когато той се завръща в Мексико, се влюбва в Мария Клаудия. Той е млад, възпитан, притежава добри маниери, които са присъщи на семейството му. Той се бори с всички и всичко заради любовта на тази жена.

Саломон Майорка

Довереният човек на Лауро Енрике. На около 30 години. Хитър и изобретателен. Саломон Майорка всъщност има черна душа. Много бързо смята числата и работи като счетоводител. Лауро Енрике го използва като подставено лице и изпълява всичките му заповеди.

Каурис Гусман

От прекрасно семейство, Каурис е прекрасна жена и е на възрастта на Хуан Антонио. Адвокатка, криминоложка. Заместник прокурор и се включва в отдела по борба срещу наркотиците към прокуратурата. Превъзходно владее бойни изкуства. Блестяща, умна и хитра жена. Тя е прекия началник на Хуан Антонио, но тя не е съгласна да бъде само това за него. Тя иска нещо повече и за това ще използва положението си, за да манипулира Хуан Антонио.

Лауро Енрике Мадеро Грималди

По-големият син в семейството на Мадеро Грималди. Той е наследника на империята Мадеро. Много представителен и мъжествен. Блестящ икономист с титла в областта на финансите. Той е на 30 години. Атлетичен, с бронзов загар, самата елегантност. Той владее няколко езика също като баща си. Обича фектовката. Смята се за най-предпочитания ерген в Мексико и за това го канят най-изисканите партита. Въпреки че по природа е лицемер, егоист и безцеремонен, той с лекота успява да убеди всеки в своята невинно. Страстите на този умен и талантлив мъж са властта и парите. По тази причина е готов да изцапа ръцете си с кръвта на собствения си баща. Той дори е готов да жертва и сестра си Мария Клаудия в името на своите интереси.