Наследницата (La heredera)

21 серия

Лауро заварва Мария Клаудия и Антонио да се целуват и се ядосва

Антонио се шегува с позицията на Фелипе, а Мария Клаудия подчертава, че с Фелипе са само много добри приятели.

Д-р Алваро казва на Мария Клаудия, че д-р Лусеро де Алба е най-добрия психолог, който може да ѝ помогне и ѝ напомня, че не трябва да притеснява дон Хулиан.

Сантяго и Пончо завършват филма си по случай 100-годишния юбилей. Каурис пристига в телевизията и иска да разговаря със Сантяго. Тя настоява той да ѝ разкаже за отношенията между семействата Сергиторес и Медеро. Сантяго ѝ отговаря, че тя може да го разпитва за каквото поиска, но на него не му се говори на тази тема. Каурис му казва, че ако той откаже, тя ще бъде принудена да обезпокои Дулсе за фалшивото съобщение за смъртта на дон Хулиан.

Еулалия споделя с дон Анхел, че Мария Клаудия е изкарала нощта с Антонио.

Дон Хулиан настоява Антонио да не обърква благодарността към Мария Клаудия с любов.

Господин Х разговаря с Гайо за предстоящата сделка. Гайо споменава, че ако Лауро продължава да се бави, той ще си потърси нови съдружници.

Сантяго разказва на Каурис защо е започнало съперничеството между двете семейства.

Антонио моли Мария Клаудия да го разходи из къщата, защото иска да разгледа къщата.

Всички се канят да се насладят на паелята. Лорена предлага тост за Мария Клаудия и Антонио.

Каурис споделя със Сантяго, че е искала да стане полицай още като момиче, че обича страната си. Той ѝ отговаря, че харесва идеалистите; двамата обсъждат кинорежисьорите.

Лауро вдига тост за баща си и още един за групата МаГри. Дон Хулиан вдига тост за Антонио, който е спасил живота на Мария Клаудия и още един за д-р Алваро, който е спасил живота му.

Октавио споделя с Маурисио, че е влюбен в Линда. Маурисио коментира, че Антонио не заслужава Мария Клаудия.

Каурис и Сантяго обсъждат документален филм за жените в полицията, който той иска да направи. На раздяла обещава да се видят отново и я уверява, че му е било много приятно.

Лорена отбелязва, че Антонио не е мъж за Мария Клаудия.

Дон Анхел споделя с Мария Клаудия своето безпокойство от това, че дон Хулиан и Габриела няма да приемат нейната връзка с Антонио.

Антонио и Мария Клаудия започват да танцуват пред очите на всички... Фелипе казва на Габриела, че той иска да се ожени за Мария Клаудия. Габриела му отговаря, че го подкрепя, но го съветва първо да спечели Мария Клаудия.

Мария Клаудия показва къщата на Антонио.

Саломон получава загадъчно обаждане и казва на Лауро, че трябва да говорят спешно. Лауро се уговаря с него да се видят в библиотеката. Когато влиза, заварва Мария Клаудия и Антонио да се целуват и се ядосва.