Наследницата (La heredera)

22 серия

Лауро уверява Саломон, че иска да види Антонио мъртъв

Лауро хваща Антонио и Мария Клаудия да се целуват. Той и Антонио се скарват, а Мария Клаудия се опитва да се намеси. Саломон, Габриела и д-р Алваро пристигат. Лауро заплашва Антонио и Габриела, след това излиза от къщата. Саломон се опитва да успокои Лауро.

Обезпокоен от поведението на Лауро, Антонио се среща с Фелипе, който го търси. Антонио удря Фелипе и Лорена излиза след него.

Нейро казва на дон Анхел, че Антонио е ударил Фелипе.

Антонио излиза, а след него и Лорена.

Лауро със Саломон в апартамента на Осирис.

Октавио обяснява на баща си, че иска да е щастлив и да живее живота си както иска, а не така, както му налага баща му. Еулалия споменава, че Мария Клаудия е имала нова криза. Дон Анхел се извинява на дон Хулиан заради Антонио и си тръгва. Дон Хулиан разпитва Габриела какво се е случило и иска да се види с дъщеря си.

Дон Хулиан разговаря с д-р Алваро и си припомня, че тя се е родила недоразвита, имала е много проблеми и е била на прага на смъртта.

Антонио разказва на Лорена за Аранса и за това, че не знае дали има син. Тя го съветва да прати по дяволите семейство Мадеро Гримлади и да направи всичко възможно, за да открие сина си, защото това е най-важното. Антонио и Лорена разговарят за това, че малко хора умеят да слушат. Той споделя, че не е говорил все още с Мария Клаудия за сватба, но е очарован от идеята.

Бащата на Фелипе, който си е пийна доста, моли Октавио да го откара до дома му.

Лауро пристига в дома на Осирис и я заварва да се забавлява с депутата Гайо; той настоява, че апартамента е негов.

Октавио изплашва бащата на Фелипе след като прави някои маневри с колата на паркинга.

Маурисио оставя Фелипе в дома му. Фелипе усеща силна болка в бъбреците.

Лорена разказва на Антонио за злополуката, при която е умряла леля ѝ Виктория. След това той я съветва да престане да пие.

Хулиан настоява Габриела да не му казва нищо за спора. Габриела му признава, че е тръгнала с Антонио.

Мария Клаудия се разплаква като си припомня случилото се и спора между Антонио и Лауро.

Лауро уверява Саломон, че иска да види Антонио мъртъв.