Жената на моя живот (La mujer de mi vida)

Барбара Руис - нежна и скромна девойка, работи в известен бутик в Маями. Когато я молят да направи проба на известна дама от висшето общество, вдовицата Рикарда Томпсън, тя дори не прдполага, че това ще положи началото на много сложни отношения с милионерското семейство. По време на нейните визити в имението им, тя случайно се среща с Валентино, по-големия син на Рикарда. Валентино никога не се съобразява с другите и е привикнал винаги да получава това, което иска, той решава да съблазни красивата Барбара, която бързо попада в неговите мрежи. Но за първи път в живота си Валентино усеща нещо повече от просто физическо привличане. Той установява, че наистина се е влюбил в Барбара. Против волята на своята високомерна майка, която счита, че беднячката не е подходяща за сина й, Валентино и Барбара се женят.

Но щастието на Барбара изчезва толкова бързо, колкото и се е появило. Преди първата им брачна нощ, когато младоженците се отправят на пътешествие, става страшна автомобилна катастрофа. Валентино загива, докато Барбара остава жива, дори без драскотина.

Този обрат на съдбата не може да прости Рикарда Томпсън. Преизпълнена с ненавист и болка от загубата на сина си, тя обвинява за смъртта му Барбара. Рикарда уговаря по-малкия си син, Антонио Адолфо, да отмъсти за брат си по много жесток начин: той трябва да съблазни и после да изостави Барбара. По този начин в живота на Барбара отново се появява любовта, носеща отново фамилията Томпсън. Антонио Адолфо съвършено изпълнява плана на майка си, но в един прекрасен момент разбира, че се е случило нещо неочаквно: добротата на Барбара, нейната чувствителност и красота завладяват сърцето му. Той се влюбва по същия начин, както и брат му. Тогава и той решава да се противопостави на майка си и да се омъжи за Барбара.

Може би Барбара най-накрая открива щастието... докато не се оказва пред преграда, по-голяма от гнева на Рикарда - Валентино се завръща. Той е инсценирал собствената си смърт, за да прикрие изтичането на пари от фондовете на семейството. Той се появява и претендира на своето състояние и съпруга...