Жената на Лоренсо (La mujer de Lorenzo)

Производство: 2003 г.
Компании: Venevision, Iguana Producciones
Държави: Венецуела, Перу
Брой серии: 100
Режисьори:
Сценаристи:

Рейтинг:  6.89  (36 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате