Желязната дама (Soy tu dueña)

46 серия

Сандра разкрива Ивана и Орасио!

Леонор разказва на Федерико, че Ернесто също е влюбен в Исабел и тя му отвръща.

Сандра вижда как Орасио прегръща Ивана. Той ѝ казва, че не понася да е далеч от нея и че тя е много по-важна за него, отколкото може да си представи. Ивана го моли да я пусне, защото Сандра скоро ще дойде и може да ги види. Сандра се приближава до тях и настоява за обяснение. Орасио заявява на Сандра, че е влюбен в Ивана и за това къса с нея.

Ернесто иска Хосе Мигел да му даде данните за архитекта, когото са му препоръчали за изграждането на училището. Хосе Мигел отговаря, че той самият ще бъде архитекта.

Една крава умира в имението на Монтесинос. Чуи, Сабино, Хосе Мигел и Хуан търсят причината. Хосе Мигел не знае какво може да се е случило. Сабино стига до извода, че кравата е била отровена, а това означава, че храната може да е отровена или някой ѝ е дал нещо с намерението да я убие. Хуан отбелязва, че това може да е работа на една „пепелянка“, може би онази от „Лос Каскабелес“. Хосе Мигел не позволява да обвиняват Валентина за всичко лошо, което се случи.

Сабино предупреждава Валентина да остави на мира Хосе Мигел.

Ивана казва на Исабел, че Орасио е идвал и я потърсил, защото се интересува от Валентина, а също така е научила за облога, който е направил с Хосе Мигел за свалянето на Валентина.