Наследницата (La heredera)

19 серия

Мария Клаудия и Антонио се кълнат, че ще се борят срещу всички, за да защитят любовта си.

Нейро се оплаква на Гуадалупе, че Рануфо не е върнал Мария Клаудия, а е бил длъжен, дори да е трябвало да приложи сила.

Чикита е впечатлена от връзката на Мария Клаудия и Антонио. Тя описва на Крисанто идеалния за нея мъж, който определено не прилича на него.

Аранса разказва на Рикардо, че е била влюбена в един войник, който ѝ е оставил за спомен едно дете, а той предполага, че говори за себе си и Антонио.

Агент съобщава на Дулсе, че са хванали нападателите на Дионисио и Емилио.

Габриела, която е много притеснена за Мария Клаудия, обвинява Нейро.

Бренда пояснява на Линда, че след като работи за Габриела, Линда не може да се заглежда по Октавио, защото той не е за нея.

Крисанто кани Рануфо да прекара нощта в дома на родителите си.

Дон Хулиан обвинява Габриела, че го е лъгала за Мария Клаудия и я напада за това, че не е могла да съветва правилно децата им и не мисли да се откаже от вечерята.

Лауро заплашва Сантяго – да остави семейството му на мира или ще си плати. Сантяго му отговаря, че не се страхува от него.

Дулсе се опитва да убеди похитителите на Дионисио да свидетелстват, че Лорена ги е наела, а след това плаща за това, че са ги завели първо при нея.

Аранса разказва на Милена, че вече е разказала на Рикардо кой е баща им и детето иска да живее с него.

Сантяго разказва на Пончо, че омразата между семейството му и Мадеро е започнала, когато дон Хулиан е разорил баща му, но сега ще му отмъсти с децата му и че за него Мария Клаудия е цел, от която не мисли да се откаже.

Пийнала, заедно с приятелите си, Лорена кокетничи с Фабиан и му казва, че иска той да стане модел при нея. След това тя си тръгва с Диего.

Ранулфо разказва на Крисанто, че да е бодигард е много вълнуващо и че вече е убил трима.

Дионисио разказва на Емилио, че похитителите вече са признали, че са били наети от Лорена, а след това отново настоява да се разделят, въпреки болката и този път Емилио се съгласява.

Мария Клаудия споделя с Антонио, че е очарована от начина, по който живее...

Лорена е изненадана, когато се събужда в мотела заедно с Диего. Тя моли Адалберто за извинение и го кани да закусят. Оставя Диего в мотела и излиза.

Дон Хулиан и Габриела се безпокоят защо Мария Клаудия не се е върнала. Дон Хулиан нарежда на Нейро да открие къде е Ранулфо.

В присъствието на Дионисио и Емилио, нападателите им признават, че Лорена Грималди им е наредила да ги похитят. Дионисио и Емилио подават обвинение срещу Лорена.

Доверчивата Мария Клаудия се качва с Антонио в един самолет, но когато чува двигателя, тя изпада в паника. Ранулфо го предупреждава да се върне. Антонио казва на Мария Клаудия, че двамата заедно ще отидат при дон Хулиан, за да говорят с него за тяхната любов.