Илда Абраамс (Hilda Abrahamz)

Пълно име: Илда Астрид Абраамс Навароc (Hilda Astrid Abrahamz Navarro)
Дата на раждане: 14 Октомври 1959 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.06  (54 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Началото

Преди да се изяви в телевизията, Илда Абраамс се показва пред публиката като модел. През 1980 година участва в конкурса Мис Венецуела като представителка на областта Варгас. След това реализира курс за модели с Марица Пинеда.

Участието й в телевизията

Сред първите участия на Илда са в теленовелите “Luz Marina”, “Caprichos S.A.”, “Bienvenida Esperanza”, “Leonela”, “Selva Maria”, “La Pasion de Teresa” и “Abigail”.

След това се снима в Перу, където взема участие в теленовелата “Наташа”, осъществена от RCTV и в една продукция на перуанската телевизия. След завръщането си във Венецуела се включва в снимките на “El Desprecio”, но след това отново напуска страната си, за да вземе участие в една продукция в Аржентина, а именно в теленовелата “Princesa”. И както блудният син се завръща, така и Илда продължава кариерата си на родна земя с участието си в “Por estas calles”.

Времето минава и Илда открива, че изпитва страст в работата и винаги се стреми да даде най-доброто от себе си. Един от опитите й е участието във филма на Маурисио Валерщайн “De Mujer A Mujer”, в който трябва да мери своя професионализъм с актьори като Елба Ескобар и Даниел Алварадо. На фона на тези утвърдени звезди, тя показва, че притежава потенциал, който все още не е открит.

Нейната актьорска игра носи печата на нейния учител, Енрике Порте, който в класовете си по актьорско майсторство я е подготвил за кариерата.

Ролята й в сериала “KaIna” е любимата й. В този филм, след няколко роли, които изискват от нея да бъде само красавица с ослепителна усмивка и стройна фигура, тя успява да покаже, че е една истинска актриса с талант. Илда не забравя всички критики, които са й помогнали в израстването й в професионален план.

При участията й в теленовелите “Грехът на Анхелика” и :Carita Pintada” тя изглежда на опитна актриса. Тези два филма, заедно с “KaIna”, тя признава, че са й любимите.

Илда от близо:

Платонична любов? – Брад Пит.

Харесва музиката на... Кристиан Кастро, Луис Мигел, Хуан Габриел и романтичната салса на Хилберто Санта Роса.

Какво забелязва първо в един мъж? – Ръцете и очите.

Вярва, че...? – Господ има причина за всичко, което се случва.

Кое й носа най-голяма радост? – Не е едно, а няколко неща, на които държи: семейството, кариерата и всичко, което я прави щастлива.

Кое най-големия й недостатък? – Нетърпението. (по-точно, липсата на търпеливост)

Коя е най-голямата й добродетел? – Искреността, въпреки че понякога лъжата е по-добър вариант от истината, която наранява.

Какво не може да понася? – Лицемерието и измамата.

От какво се страхува? – От тъмнината и самотата.

Коя е най-чувствителната част от тялото й? – Краката и не понася, когато я докосват просто така.

Мания? – Да си играе с косата.

Източник: www.imdb.com , www.rctv.net , vencor.narod.ru