Наследницата (La heredera)

18 серия

Дионисио отказва да купи от Алина снимките, които е направила на Лорена

Октавио излиза невредим. Маурисио му се сърди, че не е следвал указанията му.

Габриела се прибира в дома си и Еулалия ѝ казва, че Мария Клаудия е тръгнала за Текескитенго, за да се види с Антонио, защото е влюбена в него. Дон Хулиан научава и те разговарят.

Пиранята, Плъха и техния съучастник попадат на капана на агентите, когато се опитват да нападнат един тип.

Габриела настоява дон Хулиан да държи врага наблизо, за да предпази Мария Клаудия от Антонио.

Дионисио отказва да купи снимките на Алина, които е направила Лорена, а тя го заплашва да продаде неговите снимки.

Каурис посещава родителите си. Баща ѝ, въпреки заболяването си, настоява да се запознае с годеника ѝ, а майка ѝ я моли да си даде малко време, защото времето си тече, а тя е доста самотна; предлага ѝ да даде шанс на Серхио.

Антонио се качва на един самолет с много красива туристка.

Чикита получава писмо от анонимен обожател и се развълнува до сълзи. Споделя с Крисанто, че вече е влюбена в този обожател, без дори да знае кой е той.

Лауро се скарва с дон Хулиан, защото след като му дава доклад за МаГри той не забелязва какво е направил и явно не е обърнал внимание на това, за което са разговаряли с Габриела.

Хулиан казва на Фелипе, че иска да поговори с него.

Лорена разказва на Габриела, че тя е в лошо настроение заради скарването ѝ с Лауро, а Габриела е на мнение, че тя нямаше да е такава, ако не отделяше толкова време на леля си Виктория.

Дон Хулиан разказва на Фелипе, че Мария Клаудия е влюбена в Антонио.

Мария Клаудия заварва Антонио с туристката и ѝ казва, че той е лош баща и лош съпруг.

Алехо споделя с Туфино, че не вярва Каурис да води добре следствието, защото се основава на интуицията си. Туфино му нарежда да поеме той следствието и да му докладва какво е открил.

Мария Клаудия обяснява на Антонио, че му е вдигнала скандал от ревност, а той ѝ признава, че не може повече да се контролира.

Отец Федерико не може да убеди Дулсе, че Лорена не е заплашила Дионисио и ѝ напомня, че всичко, което предприема срещу Мадеро, само ѝ вреди.

Октавио си играе с Маркос, докато разговаря с Линда и Бренда. В това време пристигат цветя от анонимен обожател. Октавио ревнува, мисли си, че това е дело на Фабиан и си тръгва.

Антонио представя Мария Клаудия на Крисанто и Чикита.

Саломон и господин Х се договарят за нова сделка за оръжия. Саломон го моли да предаде Радамес, че парите са приведени по сметка в Аруба.

Габриела признава на Белинда, че е има желание да напусне Хулиан. Белинда я съветва да помисли какъв ще бъде живота ѝ без Хулиан и семейството ѝ, ако го направи.

В Текескитенго, Мария Клаудия и Антонио се разхождат.

Белинда и Габриела разговарят за децата.

Мария Клаудия и Антонио разговарят и тя го моли да я покани да остане при него.

Насаме, Лауро размишлява за любовта и омразата, които изпитва към баща си и за вредата, която причинява на семейството си.

Мария Клаудия и Антонио се качват в една лодка и той ѝ рецитира една любовна поема. Мария Клаудия предупреждава Еулалия, че няма да се прибере вечерта.

Аранса споделя с Милена, че е взела решение да остане в Мексико и да издири Антонио, за да може да го запознае със сина му.

В една къщичка в Текескитенго, Антонио и Мария Клаудия се отдават на любовта си.