Желязната дама (Soy tu dueña)

32 серия

Ивана и нейните лъжи!

Ивана признава на Валентина, че един ден Исабел я е сварила да се целува с Алонсо.

Валентина споделя с Бенита, че е много тъжна от осъзнаването на факта, че накрая е останала сама в живота и не може да се довери на най-близките си хора. Бенита я уверява, че може да се довери на нея, защото тя ѝ е като дъщерята, която никога не е имала. Приближава се с намерението да я погали по лицето, но Валентина се отдръпва и тръгва.

Сандра разказва на Енрикета, че Ивана е скъсала с Хосе Мигел. Тя казва на Сандра, че Ивана би трябвало да благодари на Бог. Сандра пита Енрикета защо не се разбира с Хосе Мигел. Енрикета ѝ отговаря, че той е много странен човек, но Сандра не вярва, че е само това и я умолява да ѝ разкрие тайната, която пазят тя.

Ивана казва на Валентина, че знае, че жена с много дефекти, но я обича като сестра и я боли много от нейното отдалечаване.

Орасио отива да посети Ивана в „Лос Каскабелес“. Той ѝ казва, че иска целият свят да научи, че тя е негова годеница. Бенита ги вижда.

Бенита се изправя срещу Ивана и отбелязва, че винаги се е възхищавала на нейната способност да измисля истории, в които накрая тя се оказва „чиста вода ненапита“.

Федерико изпитва силна болка и пада на земята. Леонор извиква Хосе Мигел, който се притеснява от състоянието на баща си.