Наследницата (La heredera)

59 серия

Саломон убива дон Анхел

Габриела упреква Лауро и Октавио, че са се влюбили в една и съща жена. Лорена се застъпва и настоява, че те може да обичат когото пожелаят; признава, че има връзка със Саломон. Лауро се заканва да го убие, но Лорена ги уверява, че рано или късно мисли да сключи брак с него. Октавио, който е отчаян, си припомня хубавите моменти с Линда.

Мондрагон пояснява на Аранса, че тя трябва да стане приятелка на Лауро, за да имат достъп до МаГри.

Лауро страда насаме за смъртта на Линда и за това, че е разбрал, че Октавио му е бил съперник.

Мария Клаудия признава на Сантяго, че ѝ се иска да избяга от всичко. Сантяго ѝ предлага брак.

Саломон дава доказателства за смъртта на дон Анхел. Лауро му се нахвърля заради това, че е любовник на Лорена и му казва, че може да го убие за това, че е убил Линда.

Октавио си припомня Линда и има желание да се самоубие. Октавио успява да реагира бързо и избягва катастрофа с колата си.

Саломон не приема обвиненията на Лауро и му заявява, че мисли да се ожени за Лорена.

Мария Клаудия отговаря на Сантяго, че не може да се омъжи за него, защото обича Антонио. Сантяго я моли да му даде шанс.

Кукита предупреждава Мария Клаудия, че са убили дон Анхел и че са в погребалната агенция. Мария Клаудия успява да отиде на бдението, за да изкаже съболезнованията си на Антонио. Антонио разказва на Мария Клаудия, че Аранса е избягала от болницата и че Рикардо е с леля му Росалинда. Споделя с нея и това, което леля му е казала: Рикардо не е негов син, защото Аранса е изгубила неговото дете.

Габриела отива на бдението за Линда и изказва съболезнованията си на Бренда, която е много разстроена за сестра си.

Дон Хулиан изказва съболезнованията си на Антонио и му обещава да разследва.

Октавио споделя с Маурисио какво чувства след смъртта на Линда и това, че единственото, което е искал да направи, е било да се самоубие.

Мария Клаудия моли Антонио да престане да подозира баща ѝ, но Антонио е твърдо решен да докаже вината му. Мария Клаудия му казва, че вече ѝ е омръзнал.