Ничии жени (Mujeres de nadie)

Теленовелата разказва история на различни медицински сестри и лекари, които работят в обществена болница. Марга, Ана, Мими и Лали са основните персонажи и ситуациите се въртят около тях. Всяка от тях си има своя история.

Връзки между персонажите

Ана работи от двадесет години в болницата. Омъжена е за Хуан, който се държи грубо с нея. Ана му е прощавала много пъти, но Хуан се безпокои за връзката между Ана и д-р Гилермо Гутиерес. Марга, главна медицинска сестра в болницата, също желае доктора и се опитва да помогне на Хуан във връзката му с Ана. Когато Ана взема решение да се разведе, Хуан успява с хитрост, и помощ от Марга, да я убеди, че е неизлечимо болен и че му остава малко живот, за да попречи на Ана да изпълни намерението си. Когато Ана разкрива хитростта му, тя решава да се раздели с него, но Хуан я удря с такава сила, че тя изпада в кома. Един ден Ана се събужда, но страда от амнезия и не помни нищо от отношенията си с Хуан и Гилермо. Спомените й се връщат малко по малко и тя обвинява съпруга си в полицията, когато най-накрая си спомня за нападението му.

Марга, съкратено от Маргарита, се държи много авторитарно с останалите. Тя изпитва дълбока ненавист към Леополдо, нейният бивш съпруг, когото накрая успява да убие. Има котарак, който се казва по същия начин. В края на историята, тя избягва в провинцията заедно с Хуан.

Мими има дъщеря, Малена, която не може да вижда заради съдебна заповед. Малена живее с баба си, която я е убедила, че майка й е мъртва и е способна на всичко, за да попречи на майката да си върне дъщерята. Накрая, Мими успява да си върне дъщерята по съдебен път.

Пабло, един от лекарите, се влюбва в Хулия, сестра на медицинската сестра Лали. По време на сватбената церемония той казва „не", защото се е влюбил в Лали. Връзката между Лали и Пабло е бурна и тя дори мисли, че той й изневерява. По тази причина, тя скрива от него, че е бременна. Огорчена, тя решава да се омъжи за младеж, заявявайки че той е баща на детето й. А той, от своя страна, се решава на този брак, защото е хомосексуалист, а не иска никой да разбере за това. Сватбената церемония протича по подобен начин като сватбената церемония между Пабло и Хулия - Лали се отказва в последния момент и отменя сватбата, защото обича Пабло.

Майката на Лали, Сулема, се опитва да контролира и наблюдава живота на дъщеря си и за това дори започва да работи като доброволка в болницата.

Втори сезон

Във втория сезон героите са нови. В центъра са Ракел, Кармен, Вирхиния и Сесилия.

Ракел Вида е главна медицинска сестра, която е изоставена от съпруга й и се среща със стара любов, Д-р Диего Порта. Той не може да практикува лекарската професия, тъй като след инцидент ръката му е останала негодна за работа и за това той се е посветил на обучението на младежи, които искат да бъдат лекари.

Животът на Ракел не е бил никак лек, въпреки че е отлична медицинска сестра и добър човек. Омъжена за Карлос и има дъщеря, която сега е на 19 години. След кризата през 2001 година, Карлос изпада в депресия и Ракел остава единствената, която издържда дома. Това, което тя дори не подозира е, че съпругът й има голям дълг.

Кармен Мулиеро е медицинска сестра, която планира да емигрира в Европа. Плановете й се провалят, когато се влюбва в свой пациент. Благородна жена със силен характер, тя е голяма приятелка на Ракел.

Вирхиния Лонгони е жена с по-особени сексуални наклонности. Живее с майка си, с която не се разбират много, тъй като майка й се опитва да контролира живота й. Отлична медицинска сестра, която иска да стане най-добрата главна сестра.

Сесилия е девойка, която е от бедно семейство и е израснала в скромен дом. Баща й я е дал за съпруга на Едуардо Канедо в замяна на неговата помощ за заплащането на лечението на съпругата му. Но въпреки това майка й е умряла бавно и мъчително. В един момент Сесилия чувства, че животът й е пуст и тайно започва да учи медицина. В началото на историята, тя успява да започне работа благодарение на приятелката й Бабрара, знаейки че Едуардо никога не би й позволил.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Mujeres_de_nadie , www.canal13.com.ar