Истински звяр (La Fiera)

Натали и Виктор Алфонсо се познават от деца, когато са били другари в игрите, а по-късно, в младежките си години са станали годеници без да се съобразяват със социалните различия, които съществуват между тях. За тях, любовта е много по-силна от всички обстоятелства, които ги разделят. На първо място са родителите на Виктор Алфонсо - Елена и Лоренсо, които презират Натали, защото е бедна. Те винаги са желали Бренда - красива и изискана девойка, за съпруга на сина си. Влюбените трябва да се борят и срещу амбициите на Елодия, жената, която е отгледала Натали, и която иска да я омъжи за собственика на един магазин - Гриего, който е обещал да й помогне финансово, за да може да изкара от затвора сина си Франки и да й осигури живот на кралица. Но Натали не обича този мъж, който й е неприятен и продължава да отстоява твърдо своята любов към Виктор Алфонсо.

Елодия се отнася зле и експлоатира Натали, но девойката намира подкрепа в съседката Костеня, която винаги намира начин да я утеши. Тя съветва Натали и я защитава от лошото отношение, въпреки че Натали умее да се защитава като истински звяр.

Елодия е скрила от Натали истината за миналото й. В действителност, баща й е жив и е в затвора, несправедливо обвинен, че е убил майка й. По стечение на обстоятелства, този мъж е затворен заедно с Франки. Мануел Перес Брито, както се казва бащата на Натали, мечтае да излезе на свобода, за да си отмъсти на Лоренсо, който е присвоил богатството му. Той също така мечтае да се срещне с дъщеря си Натали. Той разчита на помощта на младия адвокат Чамуко, който успява да му осигури освобождаването. Мануел Перес отива да търси дъщеря си Натали, която се оказва съседка на Чамуко, който винаги е бил влюбен в нея.

Но преди това, Натали страда от разочарованието, че я разделят с Виктори Алфонсо, който под натиска на родителите си отива да учи в чужбина като преди това се оженва за нея и я оставя бременна. Младежът постоянно й пише писма, но Лоренсо и Елена прибират писмата и те не стигат до получателя си - Натали. Девойката ражда в бедност, без да успее да съобщи на Виктор Алфонсо, че е станал баща на близнаци: момче и момиче.

Натали вярва, че Виктор Алфонсо й се е подиграл. В момента, в който се чувства най-зле, се появява Мануел Перес Брито. Той й предлага своята морална и финансова помощ, без тя да разбере, че той е нейния баща. Двамата, заедно с Чамуко и Рехина - майката на Чамука, се преместват в една къща в близост до дома на семейството на Виктор Алфонсо. Там започват своето отмъщение.

Виктор Алфонсо вярва, че Натали е любовница на възрастния мъж и се съмнява в нея. Мануел разрушава семейството на Виктор Алфонсо, който изоставя Бренда в деня на сватбата. След поредица от събития, Виктор Алфонсо и Натали се събират и женят.

Лоренсо умира след боледуване, а Елена съжалява за цялото зло, което е предизвикала. Елодия също.

Минават три години, а съжителството между Елена и Натали е ужасно, жената е превърнала живота й в ад. Отново се появява Бренда и създава проблеми във връзката им. Накрая Бренда е убита от нейния любовник. Натали и Виктор Алфонсо преоткриват щастието заедно с децата си.

Източник: www.network54.com/Forum/223031/