Два дома (Dos hogares)

Когато съдбата ти се усмихне, а след това си играе с твоите чувства... това може да се проследи в теленовелата „Dos hogares“.

Анхелика е професионалистка и обожава животните, за които, заедно с майка си, се грижи за ветеринарна клиника, която са изградили с големи усилия.

В сантиментален план, Анхелика поддържа връзка със Сантяго, който въпреки неодобрението на майка си, Патрисия Ортис де Монастерио, и бившата му годеница, Дженифър Гарса, защитава любовта на живота си с всички сили.

Междувременно, Дженифър се бори, за да си върне любовта на Саняяго, но се оставя на чара на Хорхе, без да подозира, че е брат на нейния най-голям враг – Анхелика.

Какво се случва, когато съдбата променя живота на една жена, принуждавайки я да вземе едно от най-трудните решения в живота си?!

Успоредно с това, Кристобал Лагос, от една страна, в град Мексико е любещ баща в семейството... от друга страна, в град Керетаро, има втора съпруга, с която отглежда две деца. И като че ли това не стига, а и в Сан Антонио, Тексас, където е познат като Крис Лейкс, той е успял бизнесмен, който се влюбва безумно в една очарователна девойка, която притежава завладяваща красота. Накратко казано, той е престъпник с бяла якичка, който разрушава животи и отмъква богатства чрез мащабни измами.

Рикардо Валтиера, магнат, мажоритарен съдружник в един консорциум, започва една не само професионална, но и сантиментална връзка с Патрисия Ортис де Монастерио. Съдбата се заема да промени това. Какво ли може да се случи?!

От друга страна, Армандо гарса – персонаж, белязан от огорчението и омразата, се превръща в истински кошмар за всички персонажи в тази история. Кой и защо ще се разтрепери от появата на Йоланда Ривапаласио?!

Любов, драма и борба за власт; един мъж без морал; един син, който разкрива изневярата на баща си; една дъщеря, която разследва едно престъпление, без да подозира, че зад него стои нейния собствен баща.

Двама мъже, които се борят за любовта на една жена, която обича и двамата и проклина живота, който я принуждава да вземе решение, което никога не е искала да взема...

Персонажите:

Анхелика Естрада

Обикновена, красива и очарователна девойка. Дъщеря на Ампаро Мейхия. Нейният баща е изчезнал, когато тя е била много малка. Ветеринарен лекар, тя работи във ветеринарната клиника на майка си. Нежна, благородна и много щедра, както с хората, така и с животните. Просто винаги се държи прекрасно.

Сантяго Байестерос

Архитект по професия, привлекателен и успял, фанатик на тема екстремни спортове и на природата. Собственик на конструкторска компания, пред която има бляскаво бъдеще. Годеник на Анхелика и син на Патрисия Ортис. Независим, честен, благороден и верен.

Рикардо Валтиера

Зрял мъж, много привлекателен и кавалер. Обожаван и желан от мнозина жени. Разведен с първата си и единствена съпруга след като тя му е изневерила. Президент на Административния съвет на групата KNG, където той е и акционер. Концентриран, целеустремен, верен, честен и откровен.

Патрисия Ортис де Монастерио

Майка на Сантяго и Клаудио. Зряла жена, пълна с чувственост и класа. Амбициозна, доминираща и капризна. Акционер в Групата KNG. Вдовица, тя е непредвидима и пази голяма тайна от миналото си.

Кристобал Лагос

Напълно различен от другата си самоличност – Крис Лейкс. Представя се за честна, очарователна и изпълнена с морални ценности личност. Претендира да бъде пример за семейството си.

Рефухио Урбина

Жена, отдадена на дома. Майка на Кристина и Оскар. Съпруга е на Кристобал, когото обича и на когото се възхищава заради честността, без да подозира за тайната, която пази. Консерваторка по природа. Привлекателна, честна, вярна и прави всичко по силите си, за да задържи семейството единно. Обожава музиката.

Крис Лейкс

Властен мъж и голям съблазнител. Почитател на парите, алкохола и жените. Амбициозен и неморален. Източници на неговото богатство са незаконните сделки. Пълна противоположност на Кристобал Лагос.

Дженифър Гарса

Била е годеница на Сантяго, когото желае от все сърце. Въпреки че притежава неподправена красота и чувственост, нейните чувства остават несподелени от него. Дъщеря на Армандо Гарса и Вероника, които са разведени. Тя е незряла и малко затворена девойка.

Армандо Гарса

Акционер в Групата KNG. Привлекателен, винаги елегантен, той излъчва висока класа. Баща на Дженифър. Разведен. Съблазнител, арогантен, много амбициозен, нелоялен, безразсъден, непредсказуем и безструпулен.

Дарио Колменарес

Син на Ернан и също така акционер в Групата KNG. Ерген, много привлекателен, почитател на удоволствията и преди всичко – на жените. За него най-важното е да води безгрижен и добър живот далеч от бизнеса и отговорностите. Появява се в социалните списания и е познат на всички.

Йоланда Ривапаласио

Бивша съпруга на Рикардо. Амбициозна жена, много красива и малко по малко се заинтересува от бизнеса. Притежава силна интуиция, силна сексуалност и малко хаотична. Използва удобни съюзи и поддържа любовни връзки с няколко мъже. Въпреки всичко, тя е вярна, но нейният най-голям проблем е, че не спира да дава обяснение за живота си, поради което постоянно допуска грешки, за които по-късно съжалява.

Кристина Лагос

Дъщеря на Рефухио и Кристобал. Привлекателна девойка. Адвокатка по професия. Уважавана и честна, със силни морални ценности и стабилни етически основи. Обожава, уважава и се възхищава на баща си. Мнозина се възхищават на нейната честност и увереност.

Диана Диас

Завладяваща жена, която се грижи за представяне на времето в една телевизионна станция в Сан Антонио, Тексас. Става причина за скандали и променя напълно живота на Крис Лейкс.

Памела Рамос

Ръката, която разклаща люлката. Асистентка на Рикардо Валтиера в Групата KNG. Много амбициозна, безскрупулна, основният движещ двигател за нея са парите и властта. Въпреки това, тя се влюбва в шефа си и това променя нейния живот. Опасна жена, с непредвидим характер, но много очарователна.

Елеасар Перес

Съдружник на Крис Лейкс. Приятел, колега, довереник и закрилник на Кристобал. Характеризира се с това, че е студен и много пресметлив. Противно на това, той показва доброта и прекрасно чувство за хумор. Пази тайна, която е променила живота му.

Клаудио Байестерос

По-малък брат на Сантяго. Наслаждава се на парите на майка си и на всяка красива жена, която се изправя на пътя му. Липсва му характер, но си намира майстора и се влюбва безумно, което променя съдбата му.

Оскар Лагос

По-малък син на Рефухио и Кристобал. Най-добре си прекарва далеч от дома. В семейството, той е единственият, който подозира баща си. Фотограф по професия. Подозрителен и непокорен. Обожава майка си.

Ампаро Мехия

Майка на Анхелика. Красива, оптимистка, позитивно настроена и жена за пример. Ветеринарка, тя притежава собствен бизнес, с който си помага при отглеждането на децата. Благородна, работлива и уважавана, на която всички приятели и съседи се възхищават.

Хулиан Мартинес

Служител в компанията на Сантяго. Циничен, истински Дон Жуан. С малко морал и доста неверен. Съпруг на Беатрис. Амбиозен мъж без никакви принципи, които биха го разграничили от празонтата и парите.

Беатрис Нориега

Най-добрата приятелка на Анхелика. Отличава се с това, че е жена, която се бори и работи. Позитивно настроена и с много дълбоко вкоренени ценности. В най-трудните моменти, тя се превръща в най-голямата опора за Анхелика.

Гаспар Ринкон

Дясната ръка на Рикардо Салдивар. Целенасочен, зрял, симпатичен и лоялен. Бил е приятел на бащата на Рикардо и сега е негов довереник и помощник.

Източник: televisa.esmas.com