По всеки начин Роса (De todas maneras Rosa)

Една любов на ръба на лудостта!

Направо тръпки да те побият!

Отношенията между Роса и Леонардо Алфонсо са напълно ненавременни и неуместни...

Роса се бори за живота на едно бебе, което току-що е родила, а Леонардо Алфонсо се опитва да преглътне горчивината от една любов, която не го удовлетворява. Въпреки всичко, магията между тях е неизбежна...

За нещастие, бебето на Роса умира при случайна експлозия, а за нея случилото се променя нещо в главата ѝ, в резултат на което тя става по-сговорчива, интелигентна и очарователна. Лекарите, които изследват нейния случай, са на мнение, че тези промени не сочат сила при справяне с трагедията, а точно обратното – доказателства са за необратимо умствено разстройство.

Десет години по-късно и без да е виждала отново Лео, Роса се запознава с Луис Енрике – прикрит хомосексуалист, който я наема, за да потвърди неговата мъжественост пред баща му у братята му. Роса приема на драго сърце задачата без да подозира изненадата, която я очаква.

Първият шок я завладява, когато се среща отново с Леонардо Алфонсо, който се оказва по-големия брат на Луис Енрике. Следва шока от разкритието, че детето, за което е мислела, че е мъртво, всъщност е било откраднато преди онази експлозия, а сега то расте като по-малък брат на Леонардо и Луис.

Освен това, не само че нейната болест има лек, но то включва повече нежност и обич отколкото медикаменти. Най-голямата изненада за Роса се оказва откритието, че светът на „нормалните“ превръщат в боклук психиатричните пациенти.

Тогава тя се захваща да покаже, че „нормалните“ са по-смахнати от онези, които обитават лудниците. И докато си възвръща здравия разум, изяснява на хората, че „лудите“ също имат право на любов...

Източник: www.venevisioninternational.com