Лъжовно сърце (Corazón que miente)

37 серия

Мръсния план на Рохелио!

След сцената, която прави Едуардо, Лисандро е ужасно разстроен и излива гнева си върху Кристиан. Като го вижда как губи контрол, той се опитва да се извини и да поправи грешката си, но сега Крис няма желание да го вижда отново.

Сантяго успява да отвори архивите, които крие Демиан. В тях се намират истината за финансовата ситуация на Групата Куадрум. Младежът открива колко лошо е управляван бизнеса от баща му и в резултат на това заплашва баща си, че ще обяви публично тази кризи и ще предупреди акционерите.

Леонардо се среща отново с Денис, за да продължат с работните си планове. Той я предупреждава, че няма да замине за Ню Йорк, докато не мине сватбата на Мариела. Той е решен да я защитава от когото се наложи, без значение кого ще трябва да убие.

Рохелио се опитва да намери доказателства, с които да срине репутацията на прокурора, за да може да го манипулира. За това посещава Барба Асул и прави няколко компрометиращи снимки. И като че ли това е малко, Рохелио предизвиква смъртта на едно от момичетата там и обвинява прокурора...