Не ме оставяй (A que no me dejas)

32 серия

Освобождаването!

Изоставянето боли повече, когато човекът, който си тръгва, не обяснява защо го прави. Хулиета успява да се върне в миналото и си спомня истинската причина, поради която баща им ги е изоставил. В същото време, Адриан открива, че при опит за самоубийство, а не от инфаркт, е починал баща им.

Инес най-накрая е изписана от болницата след преживяния инфаркт. При пристигането ѝ в къщата, Гонсало се опитва да оправи брака си и се опитва да измоли прошка от съпругата си. Тя не му дава нов шанс за ново сближаване и му заявява, че няма как да се оправи техния брак.

Спомените завладяват Паулина и Адриан. С разбито сърце, и двамата не приемат, че тяхната любов е приключила. Въпреки страданието, което и двамата изпитват, нито един от тях не прави крачката, която да промени положението и двамата решават да продължат по своя път, без любов.

Нурия не може да стои мирна и решава да пръсне своята отрова и се намесва в процеса на осиновяване на Маурисио. Именно тя съобщава на социалната работничка, че родителите ѝ се намират в развод. След това изявление е прекратено делото по осиновяване на Мау.