Не ме оставяй (A que no me dejas)

33 серия

Шантажът!

Гонсало използва осиновяването на Маурисио като шантаж, в опит да задържи Инес и да я накара да забрави за развода.  С такова трудно решение, съдбата на Мау е в ръцете на съпругата му.

Като се придържа към плана си да остане близо до Адриан, Одет търси начин да остане да учи в Испания след като ѝ е отказано място за магистратура.

Елиса се опитва да убеди дъщеря си да не се предава сега, когато пътя ѝ към Гонсало е чист. В същото време, Моника се опитва да изиска повече внимание от бащата на децата си. Тя иска да станат семейството, за което толкова си мечтае.

Използвайки примера на баща си да играе мръсно, Нурия успява да манипулира Гонсало и го убеждава, че благодарение на нея, неговият брак е спасен. В същото време, тя прави щастлив Леонел с обещанията, че много скоро ще получи власт в хотелите на Мурат.

Изпълнен с гняв, Камило споделя с баща си лъжата, която Гонсало е казал в опит да избегне разобличаването си. Така Алфонсо осъзнава, че неговият приятел и съдружник го е обвинил в изневяра, поставяйки в риск собствения му брак. Дали това ще е края на тяхното приятелство?!