Не ме оставяй (A que no me dejas)

2 серия

Семейство Мурат срещу семейство Олмедо!

Адриан решава да поиска ръката на Паулина на празненството в чест на нейното дипломиране, но преди да го направи, сестра му Хулиета доста грубо разкрива ужасната тайна, която разрушава образа на семейство Мурат.

С учудване и крайно изнервен, Гонсало изгонва семейство Олмедо от дома си и за пореден път демонстрира своето неодобрение на Адриан, на когото забранява да се приближава до дъщеря му Паулина.

Предвид обстоятелствата, Паулина и Адриана избягват посред нощ и се срещат на плажа. Там решават да сключат договор – независимо кой е против тяхната връзка, те да продължат връзката си тайно и да се обичат мълчаливо.

Гонсало е изненадващо посетен от Моника, секретарката му, с която има тайна връзка от десетина години... Този двойнствен живот е познат само на най-добрия му приятел Алфонсо.

Войната между семейство Мурат и семейство Олмедо продължава с отстраняването на Гонсало от всички работни проекти, които разработва с Хайме и рекламната му агенция. Това предизвиква сериозен финансов проблем в компанията.

Хулиета взема отмъщението в свои ръце и излива цялата си омраза срещу Паулина, изправяйки се срещу нея...