Не ме оставяй (A que no me dejas)

3 серия

Паулина или Хулиета!?

В отчаянието си да въздаде справедливост и да се отърве от всички членове на семейство Мурат, Хулиета взема ужасното решение да се погрижи лично за Паулина, със собствените си ръце. Преди да я нарина сериозно се появява Карен, за да я  спаси и да избегне голямо нещастие.

Адриан научава, че сестра му се е опитала да нарани Паулина. Тази ситуация го кара да вземе трудното решение да напусне дома на Хулиета и да продължи с плановете си за сватба.

С посещението на Моника, Гонсало е притиснат да реши дали ще поддържа неопетнения си образ пред Инес или да даде полагаемото място на другото си семейство.

Едгар е в опасност. Неговите връзки с мафията са го натикали в проблеми до шия и с огромни задължения. Една такава ситуация може да бъде разрешена с намирането на голяма сума пари или може да изгуби живота си.

След презрението и заминаването на Адриан, Хулиета се чувства опустошена. Умът ѝ я предава и тя прави опит да се самоубие. Но преди това, тя прави всичко възможно, за да обвини Паулина за смъртта ѝ...