Марица Родригес (Maritza Rodríguez)

Пълно име: Марица Родригес Гомес (Maritza Rodríguez Gómez)
Дата на раждане: 1 Септември 1975 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Баранкия, Колумбия
Родители: Рамиро и Ева
Близки: братя – Рамиро и Нелсон (близнаци)
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Джошоа Минц (Joshua Mintz) от 2005 година
Височина: 173 см

Рейтинг:  7.11  (262 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Родена в Богота, израснала в семейство, което я е обградило с нежност и обич. Близките й винаги са я подкрепяли в кариерата.

Всичко започва в Богота, когато Марица решава да стане модел. След това става водеща, а след това и в актриса. Актьорството се превръща в голямата страст в живота на Марица Родригес и мечтата й е да стане голяма актриса.

„В Джошоа открих мъжа, който притежава всички качества, за да се омъжа: силни принципи, възпитан, почтителен, много открит в чувствата и намеренията си. Освен това познава много добре телевизията (вице-президент на отдела за млади таланти към Telemundo), разбира ме и ме подкрепя в кариерата, няма недоверие. Ние се обожаваме и обичаме".

Живеят в Маями, в дома с изглед към залива. В свободното си време обичат да се разхождат по плажа, да карат велосипеди, да се разхождат с яхта, да обикалят по магазините или да ходят на кино. Понякога излизат навън, но в повечето време тя готви, обикновени ястия като ориз или картофи с месо. А когато Джошоа влезе в кухнята, се изявява с мексиканска храна. На всеки 15 дена се срещат с двете му деца от предишен брак, които са привързани към нея и я обожават. „Благодаря на Бог, че мога да се радвам на емоционална стабилност. С професия като моята, това не е никак лесно."

Източник: www.colarte.com , www.imdb.com