Габриела Вергара (Gabriela Vergara)

Пълно име: Габриела Вергара Арангурен (Gabriela Vergara Aranguren)
Дата на раждане: 29 Май 1974 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Каракас, Венецуела
Цвят на очите: небесно син
Цвят на косата: кестеняв

Рейтинг:  7.28  (82 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Завършила за адвокат в централния университет на Венецуела и за водеща на една и съща дата, тази красива актриса печели конкурс за красота, след който става водеща.

В началото, Габриела Вергара страда от факта, че името й не е познато. Габриела признава, че никога не е искала да става актриса, мечтала е да стане лекар. Но все пак приема предизвикателството да опита като актриса. Тя преминава през много изпити и прослушвания, за да докаже на какво е способна. Габриела не остава незабелязана за хората от телевизията и скоро тя получава първото предложение за роля - Ванеса в теленовелата „Destino de mujer".

Освен в телевизията, Габриела води предаване на живо по радио-станцията FM Center заедно с Даниел Сомаро (Daniel Somaró).

Габриела от близо

Любим спорт? - Харесвам всички спортове. Обожавам да спортувам. Състезавала съм се в различни дисциплини на национално и регионално ниво (атлетика, щафетно бягане, дълъг и висок скок, хвърляне на копие и диск). Дълго време играех волейбол и баскетбол. Обожавам плуването, катеренето, изследването на пещери. Познавам връх Авила 100%.

Любим цвят? - Цвят индиго (тъмно синьо). Харесва ми цвета на сладкарските изделия. Също така червения и изумрудено зелено са сред любимите ми цветове.

Къде предпочиташ да почиваш? - Харесвам както морето, така и планината. И двете места ми дават много спокойствие.

Любимо животно? - Всички от рода на котките: пума, бенгалски и бял тигър. Също така конете и мечките.

Хоби? - Имам много плюшени мечета. Хората, които ме познават, постоянно ми подаряват. Харесват ми, дори понякога ги използвам за възглавница.

Любима храна? - Всякакви морски ястия, както супи, салати и десерти.

Съвет за красота! - Натурална ексфолация със захар и лимон за онези, чиято кожа е мазна, захар и мед за онези с норма кожа и захар и масло за онези, които имат суха кожа. Най-важното е да сваляте винаги грима си и да използвате крем за устни.

Какво те разстройва? - Несправедливостта. Когато стана свидетел на несправедливост, ставам иронична. И много често казвам истината направо, което понякога наранява хората.

Четеш ли? - Да. Четенето ме отпуска, особено когато съм в напрегнато очакване. Чета вестник всеки ден и ми харесва да чета всякакви книги.

Хора, на които се възхищаваш? - На майка ми, която за мен е била и майка, и баща. Също така се възхищавам на Папа Йоан Павел II, след като имах възможността да го видя на живо и който ме зареди с много специална енергия.

Любим парфюм? - Musk на Картие за специални случаи и OUI за всеки ден.

Какво търсиш в един мъж? - Трябва да му се възхищавам. Той трябва да се отличава, да има цел в живота, да притежава приятно чувство за хумор и да е работлив. Не харесвам конформисти, песимисти, лоши мъже.

Източник: www.rctv.com