Габриела Гедес (Gabriela Guédez)

Пълно име: Габриела Алехандра Гедес Контрерас (Gabriela Alejandra Guédez Contreras)
Дата на раждане: 23 Септември 1979 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.41  (27 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Започва своята кариера като модел на 15 години, когато са я избрали за Кралица на клуба на плажа Агуасал. Тогава я избират за танцьорка в популярното младежко предаване „Nubeluz", което се излъчва по два от националните канала. След това тя учи за манекен - дефиле, грим, етикет, протокол и др. в академията на Рита. Рита Кордова (основателката на академията) я представя на Осмел Соуса и на 17 годишна възраст тя участва в конкурса Мис Венецуела 1996 година.

След приключване на обучението й, много врати се отварят пред нея и тя навлиза в света на моделите. Тя работи с големи модни агенции. В продължение на пет години тя се Габриела се изявява като модел по модните подиуми, позира на различни фотографи и участва в реклами, както във Венецуела, така и в чужбина. Успоредно с това, тя учи право в университета Санта Мария, Каракас.

Габриела Гедес става рекламно лице на няколко продукта. Освен това се изявява в страни като Франция и Мексико, рекламирайки дънки. През това време се заражда и интереса й към актьорството и тя се включва в няколко курса по актьорско майсторство с преподаватели Маркос Лусеро и Маркос Рейес Андраде.

След дипломирането си като адвокат, Габриела се включва в кастинга за шоуто „Главни герои в теленовели" и е избрана заедно с още 11 участника. Снимките започват февруари 2002 година. След три месеца, веднага след края на предаването, тя продължава образованието си и през следващите седем месеца тя се включва в курсове по актьорско майсторство. Първата й роля е в теленовелата „Engañada" за канал La Colina. След това се включва в проекта на Venevisio „Sabor a ti". След откриването на венецуелаския канал televen, тя застава пред камерите като водеща на предаването „Tu Media Naranja" заедно с водещия Андрес Скариони.

Източник: www.venevision.net , www.imdb.com