Анастасия Мацоне (Anastasia Mazzone)

Пълно име: Анастасия Мария Мацоне Масиас (Anastasia María Mazzone Macías)
Дата на раждане: 25 Ноември 1980 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Хосефина Масиас
Близки: сестра-близначка Ана Мария

Рейтинг:  7.69  (16 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Анастасия Мацоне се описва като „обикновена, скромна и понякога неуверена". Прекарала е детството с майка си и сестра си. Емигрират във Франция, когато е много малка и отсядат в Бордо. След пет години се преместват в Париж, където учи Международна търговия в Международното училище по търговия в Париж (ESCIP). Не й достига само един семестър, за да се дипломира в специалност Политически науки. След това се записва да учи в университета.

В Бордо учи в малко театрално училище, което е близо до дома й. Започва като хоби. Актрисата споделя, че майка й е записала нея и сестра й в тази школа, за да не си стоят в дома пред телевизора, но те толкова се увличат, че се разстройват всеки път, когато пропуснат часовете си. По-късно, когато се преместват в Париж, посещава курсове по актьорство за професионалисти в „Le Course Florent".

Анастасия никога не е скривала предпочитанието си към класическия театър, въпреки че не пропуска възможността да участва и в пиеси на съвременни автори. След завръщането си във Венецуела, тя продължава да играе на театрална сцена.

Във Венецуела актрисата дебютира в телевизията с ролята на Кимбърли в теленовелата „Ciudad Bendita". Тази роля се оказва повратна в нейната кариера и самата тя споделя, че кариерата й се е разделила на периоди „преди" и „след" Кимбърли.

Мацоне си спомня с благодарност за актьора Янис Чимарас, който е бил един от хората, които са й помогнали в професионален план. Също така е благодарна на сценариста Леонардо Падро за цялата подкрепа, която й е оказал при завръщането й в родината. Друг важен човек в живота й е Луис Херонимо Абреу, който й партнира в „Ciudad Bendita". „Луис Херонимо е всичко в кариерата ми, защото Кимбърли израсна благодарение на него, а тя промени живота ми. Той е прекрасен и винаги ще го пазя в сърцето си", коментира Анастасия.

През свободното си време обича да ходи на кино, на театър, да се усамотява с приятеля си, Леонардо Падрон, и да се забавлява със семейството си. Радва се, че има възможността да работи на едно и също място с приятеля си. Вярва, че в бъдеще ще има успех не само в телевизията, но и в Холивуд. Мечтае да създаде здраво семейство, с деца и всичко, което води това след себе си.

Източник: www.venevision.net