Кармо Дала Векия (Carmo Dalla Vecchia)

Дата на раждане: 21 Август 1971 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Каразиньо, Рио Гранде до Сул, Бразилия
Родители: Осмар (Osmar) и Марлен Клейн (Marlene Klein)
Височина: 188 см

Рейтинг:  6.78  (32 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден в Каразиньо, Рио Гранде до Сул, той израства щастлив, обграден с любовта на семейството си. На 23 години отива в Сао Пауло, за да участва в конкурса „The look of the year" на Elite, след което започва кариерата му на модел, докато работи каро продавач в магазин за дрехи.

Единадесет години по-късно и няколко курса по актьорско майсторство, Кармо става част от „голямото семейство" на Globo, като подписва четиригодишен договор с тях. Освен в телевизионни, той се включва в кинематографични проекти.

Любим начин да предвижване? - Намирам автобуса за много удобен. Мога да стигна навсякъде, не само до Прожак. Един ден шокирах Елиан Жардини с признанието, че харесвам да пътувам с автобус. (актьорът има в гаража си автомобил Хонда, който така си стои на нула - не се качва да го кара).

Ролите? - Вече се случва някой с уважение да ме спре, за да поиска автограф. Понякога разговарям с хората за персонажите си. Но никой не ме е притеснявал. Забелязах, че на хората им харесва да виждат любимите си актьори по улиците.

Успехът? - Винаги съм бил оптимист. Винаги съм бил наясно какво точно искам. Това ми е помагало да реализирам по-голяма част от мечтите ми. Успехът ми с ролята на Лусиано в „Студена кръв" се дължи на много неща: отличен текст, прекрасен екип. Бях късметлия, че бях на точното място с точните хора, след като много пъти не съм разчитал на другите.

Връзките? - Не говоря за връзките си. Бих могъл да призная, че съм човек, който харесва идеята за брак. Много искам да се оженя и да имам деца. Но не смятам, че само заради това някой трябва да се жени. Преди всичко, трябва да има нещо специално за мен в партньорката ми. И все пак това е лично решение.

Хоби? - Обичам да се изкачвам, да се катеря. Повече от двадесет години го правя. Радвам се, че притежавам неизчерпаемо търпение.

Притеснение? - Килограмите. Много се разстройвам, когато кача някое и друго кило. Подлагам се на диети. Дори понякога нощно време не мога да заспя заради чувството за глад. Но след като се подложа на диета, кожата и косата ми се чувстват по-добре. Намирам, че храната унищожава хората (смее се).

Гордост? - Гордея се с работата си в телевизията. Не мога да приема, когато някой актьор заявява, че се снима в телевизията само за пари, но в действителност харесва театъра. Работя в телевизията, защото ми харесва, също както ми харесва киното и театъра, просто са различни неща. Намирам, че в телевизията е доста трудно.

Източник: contigo.abril.com.br