Карменса Косио (Carmenza Cossio)

Месторождение: Антокия, Колумбия
Деца: Моника Лопера (Mónica Lopera) - актриса

Рейтинг:  7.50  (2 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Година на раждане: 1964

Карменса Косио е колумбийска актриса. Влиза случайно в телевизията. Премества се от Меделин, за да помогне на дъщеря си – Моника Лопера, да изгради своята кариера на актриса. Актьорството се появява в много подходящ момент в нейния живот, с пораснала дъщеря и собствен живот.

След провала на малък семеен бизнес, работата в телевизията ѝ носи нови възможности за реализация. Премества се в столицата Богота, за да бъде до дъщеря си, която получава малка роля в сериала „Francísco el matemático“. Режисьорът на сериала Юлдор Гутиерес (Yuldor Gutiérrez), споделя с Моника, че нейната героиня има нужда от майка, която прилича много на нейната в реалния живот. Моника го убедила, че нейната майка е навътре в историята и може да се справи с ролята. Първоначално, нейната героиня е трябвало да се появи за малко и да каже само „Ало“, отговаряйки на телефона. След време персонажът започва да се развива и започват да търсят истинска актриса, но поради грешка на асистентите, отново ѝ се обаждат и тя се появява отново на снимачната площадка, за да изиграе майката на собствената си дъщеря.

Година по-късно ѝ се обаждат от Teleset за едно прослушване (за теленовелата „Истинския Родриго“), тъй като са искали зряла жена, която да се хареса на зрителите. След три месеца, когато ѝ се обаждат, че е одобрена за ролята, Карменса не може да повярва. Така получава ролята на Елоиса, жена, която изпитва липса на любов и която винаги казва онова, което чувства. Актрисата признава, че между нея и героинята ѝ Елоиса има много общи неща – честни са и са способни на всичко за детето си.

Източник: www.colarte.com