Секс и други тайни (S.O.S.: Sexo y otros secretos)

Могат ли жените да приемат секса като мъжете?

Пет жени с пет различни начини на живот разкриват в интимен план женския свят!

Това е история за живота на пет сърдечни приятелки: Ирене, Маги, Памела, Таня и София, които живеят в Мексико. Пет жени с различен поглед и начин на живот, напълно противоположни, които имат едно общо нещо - приятелството, което ги свързва.

Всяка от тях е открила както доброто, така и лошото в живота. Те се смеят над драмите, противопоставят се на призраците и табутата, за да могат да се отдадат на своите желания, мечти и страсти.

Пазят ревностно тайните си, начинът им на мислене може да се сравни с водата и олиото, смятайки че това може да навреди на връзката, която съществува между тях, но S.O.S. с всеки изминал ден заздравява тяхната дружба.

Персонажите:

Памела

Красива жена, чието сърце я е предало - влюбила се е в циника и мачо Хенаро, който в действителност е женен мъж. Памела е любовница, другата, но не може да се каже, че тя е лошата в историята.

София

Тя е наясно, че жените не са светици, по-скоро всяка жена е и малко проститутка. София твърди, че не може да се влюби само в един мъж, но може би е трябвало да пита съдбата какво мисли по въпроса... дали ще се появи мъж, който ще завладее сърцето й?

Маги

Постоянно живее в своите фантазии. Тя е една голяма и непоправима романтичка. Работата й като сценаристка на теленовели й дава идеалното оправдание да живее във фантазиите на историите, които описва и дори не се опитва да живее в реалността.

Таня

Тя е решила да напусне работа, за да се грижи за сина си, но истинската причина е друга - тя се опитва да избяга от изкушението, което вижда в един от колегите си, с когото е открила истинско сексуално удоволствие. Нейният съпруг е красив, нежен и най-важното, обича я. Тя се изправя пред трудна дилема: кое да избере - любовта или страстта?

Ирене

Тя разкрива, че съпругът й изневерява и какво по-добро отмъщение от това да го накара да я желае неистово, но да не може да я има.

Източник: www.tvjunkie.com.mx