Стари моми (Para vestir santos)

Една история, която започва трагично, но се превръща в забавна борба за освобождаване от призраците от миналото...

Глория – сурова и огорчена вдовица, умира най-неочаквано. Нейните три дъщери – Суси, Вирджи и Мале, всичките неомъжени, установяват, че изчезването на тази ужасна майка не означава освобождаване за никоя от тях. Тъй като животът им е голям провал, още повече по отношение на мъжете, те предполагат, че става дума за урочасване...

Суси, най-голямата, може да се каже, че винаги е била най-привързана към майка си и която е понесла най-тежките удари от нея. Работи в пощенска служба без да има особени амбиции в професията. Цял живот е обичала само един мъж – първото си гадже, което сега е женено и очаква дете.

Вирджи, средната, е най-либералната от трите. Мъжете влизат в леглото й със същата лекота, с която си тръгват. Никога не се е влюбвала, но жадува да открие любовта. Има разностранни таланти, но не притежава призвание, нито упоритост, за да развие някой проект до край. Против целия свят е, най-вече към сестрите си, които я обичат и в същото време едва я понасят.

Мале, най-малката, се бори да се покаже като независима пред майките си (майка си и по-големите си сестри, които се опитват да играят тази роля). Крайно чувствителна и силна в същото време. Актриса по призвание, тя не се отказва да се явява на прослушвания, когато има тази възможност, и въпреки усилията си, всеки път се проваля. Има сериозни проблеми със самоуважението.

Това са три умни, красиви и млади жени... които са неспособни да завържат сериозна връзка. Само от време на време имат по някоя афера.

„Para vestir santos“ е една динамична комедия, в която дори неуспеха и провала имат привкус на щастие...

Източник: www.pol-ka.com.ar