Отвъд моста (Más allá del puente)

Алисия Сандовал и Едуардо Фуентес вече са женени и са много щастливи, тъй като очакват раждането на първото им дете. Това насърчава Офелия, майката на Едуардо, да отмъсти на Алисия за това, че ѝ е отнела сина.

Каролина и Луис Енрике са много влюбени един в друг и са решени да се оженят, когато завършат училище. Чоле е щастлива от брака на дъщеря си Лупита с Хасинто и е нетърпелива да вземе в ръце детето на Алисия.

От друга страна, Росалия, сестрата на Хасинто, се влюбва в един добър мъж – Фелипе, но е принудена да се откаже от него, за да се омъжи за Валерио, синът на властния и ужасен бизнесмен от Антигуа.

Офелия, решена да раздели Алисия и Едуардо, замисля заговор с Леонор Ривас, докторката на Алисия, за да накара Едуардо да повярва, че детето, което очаква, не е от него.

Започват нещастията... Чоле е разбита от смъртта на майка си Лич, а Едуардо изпада в депресия и докато е изпълнен със съмнения, той намира утеха при Сара, която винаги е била безумно влюбена в него... Тогава Алисия повярва, че го е изгубила завинаги...

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Más_allá_del_puente