Саир Монтес (Zahir Montes)

Пълно име: Саир Сесилия Монтес Гарсия (Zair Cecilia Montes García)
Дата на раждане: 27 Ноември 1982 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  6.94  (17 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Саир Монтес се радва на безгрижно и много спокойно детство. Тогава не си е мислела, че един ден ще постигне голям успех.

Като тинейджърка, тя е привлечена от камерите, фотографията и света на моделите. Учи в академията на Рита, където изкарва курсове по походка, глас, дикция, ораторство.

От тогава тя участва в редица каталози и телевизионни реклами. Учи в специалност Модерни езици в Централния университет на Венецуела, където се дипломира.

Дебютира в теленовелата „Lejana Como El Viento". Успоредно с това участва в театрални постановки. Снима се и в киното - във филма „La clase".

Тази талантлива девойка се описва като чувствителна, общителна, много нормална. Обича да прекарва с приятелите си малкото свободно, което й остава. Обожава да ходи на кино и да се наслаждава на хубава храна.

Саир за ролята й в теленовелата „Вихър от страсти"

В теленовелата „Вихър от страсти", Саир Монтес интерпретира Чари - една сляпа девойка, която демонстрира на всички, че това не й пречи да бъде независима.

Трудно ли ти беше да играеш сляпа девойка?

Това беше голямо предизвикателство за мен и аз го приех с голяма отговорност. Информирах се добре, срещах се със слепи хора, които ме научиха как да се движа, да използвам бастун, гледах театрални постановки, които те поставят. Изчетох много документи, тъй като много се притеснявах как ще изиграя сляпа жена в селвата. Вложих всичките си усилия и смятам, че добре се справих.

Как би описала Чари?

Тя е много възприемчива жена, не е глупачка, въпреки че е сляпа жена, умее да се защитава и е напълно независима. Тя има изострени чувства и е способна да вижда неща, които обикновените хора не могат да видят.

Как се чувстваш от това, че беше сред изпълнилите на главните роли?

Определено това беше голямо предизвикателство за мен. Все пак става дума за една от главните героини. Усетих тежестта на отговорността и големите очакванията към мен. На моменти се чувствах малко неуверена и бях изпълнена със страхове. За щастие, екипът напълно ми се доверяваше и с всеки изминал ден от снимките, аз се чувствах все по-уверена.

Как беше „химията" с Дамян Геновесе?

Превъзходна. Не искам да обидя партньорите си от предишните ми участия, но на екрана, с него сформирахме една много добра двойка, да не кажа най-добрата, която съм имала. Най-накрая открих идеалния си екранен партньор.

Източник: www.venevision.net , s6.zetaboards.com/TVVI