Семейство Рейес (Los Reyes)

Какво би направил, ако в един прекрасен ден човек, когото познаваш, реши да те превърне в милионер?

Едилберто Рейес, по-познат като Бето, работи на централния пазар. Един ден случайно се запознава с Мерседес Рубио - милионерка, собственица на един от най-големите холдинги в страната. Тази среща става съдбовна за Бето Рейес и семейството му.

Доня Рубио научава, че е неизлечимо болна и тогава тя решава да замине за Европа с надеждата там да намери лек за болестта си.

Мерседес е неомъжена, без семейство и наследници. Тя открива, че слухът за нейната болест радва някои от хората около нея, които очакват с нетърпение нейната смърт. Най-вече Емилио Ириарте, нейната дясна ръка и доверено лице.

Разочарована и отчаяна, тя решава да се самоубие. Когато е на път да реализира своето решение, Бето Рейес и негови приятели й попречват да се самоубие. Той й предлага защита и утеха.

Бето Рейес кани Мерседес в дома си и я откарва с камиона, с който превозва плодове и зеленчуци. Всички членове на семейство Рейес, които не знаят коя е тя и че е толкова богата, предлагат на Мерседес своята безусловна подкрепа и приятелство.

Появата на този човек в живота на Мерседес я подтикват на нещо необичайно. Тя решава да го използва, за да даде урок на Ириарте. За това, Мерседес назначава Бето Рейес за президент на холдинга, поверявайки му не само бизнеса, но и дома си.

Семейство Рейес напуска своето скромно жилище в квартал Фрагита в местността Антонио Нариньо, на юг от града, за да се настанят в имението, което е собственост на Мерседес Рубио, в един от най-богатите квартали на града, в близост до дома на Ириарте.

Това съседство води до много конфликти между двете семейства. Смесването на бедните и богатите, предизвиква много комични и романтични ситуации.

„Los Reyes" показва живота на две семейства, които са от различни обществени, икономически и културни прослойки и които се сблъскват в преследването на една и съща цел.

Източник: www.rcnusa.com