Горещи сърца (Haja Coração)

Чувствената и невинна Тансиня, маркетинг специалист, от 15 години се среща със съседа си, шофьор на камион Аполо, за когото мечтае да се омъжу. Когато тази мечта е на път да се реализира, в живота ѝ влиза богатия рекламен специалист Бето, който е решен да я спечели, в началото – за да сечели облог. Чара на младежа обърква чувствата на Тансиня и я оставя раздвоена. И като че ли това не е достатъчно, но и сестрата на Бето – Тамара, модерна жена, луда по адреналина, се заглежда по Аполо и успява да разклати отношенията му с Тансиня. Между срещи и раздели в този квартет, Тансиня и Аполо се сблъскват и разтърсват един друг неведнъж.

Силните страсти също така са запазени за конфликта между две семейства. От едната страна е семейство Ди Марино, начело на което е Франческа – борбена жена, която е отгледала сама четирите си деца – Тансиня, Джовани, Кармела и Шърли, след като съпругът ѝ Гуидо е изчезнал. От другата страна е богатото семейство Абдала – синоним на лукс и показност в обществото на Сао Пауло. Франческа е убедена, че Апарисио, женен за Теодора Абдала, баща на екстравагантната Федора и вице-президент на Големия Пазар, е отговорен за изчезването на съпруга ѝ и не смята да се отказва, докато не разплете напълно историята и не открие какво точно се е случило.

Преди много години, бедният Апарисио Варела е преживял тежка сърдечна болка. Разделил се е с Ребека Рока – голямата любов на живота му, която живее в Рио де Жанейро, за да се ожени за „вещицата“ Теодора – богата представителка на висшето общество в Сао Пауло, която в крайна сметка диктува правилата и направлява живота му.

Една нова среща с Ребека е способна да промени напълно това положение. Тя е разорена и се присъединява към приятелките си Пенелопе и Леонора, които имат обща цел: да си намерят съпруг-милионер. Наясно с намеренията на Ребека, Апарисио напуска поста си като вице-президент и се преструва на обикновен чистач. В същото време, той се маскира като английски лорд, за да измами Пенелопе и Леонора, които са големи егоистки. Нито една от трите приятелки не може дори да си представи, че са се забъркали с един и същи мъж. И че той не е това, за което се представя...

Източник: globo.com , www.teledramaturgia.com.br