Двойнствен живот (Doble vida)

Пастор и Мауро, братовчеди и приятели, се запознават в Рио де Жанейро с Алекс. След една бурна нощ, живота и на тримата се променя. Пастор трябва да се върне в Буенос Айрес, защото майка му, Силвия, умира.

Скоро става ясно, че жената е била убита в тъмна мафиотска игра, в която всички членове на семейството образуват кръг на заподозрени, всеки един може да е бил убиеца. Но кой е бил?

От своя страна, Алекс и Мауро понасят последствията от онази бурна нощ и започват свои собствени любовни истории.

Жените в тази история са Виолета, Лурдес и Сабрина.

Положението на Виолета е много тежко. Тя има непоносим съпруг и живее със свекърва си. След недоразумение в работата й, тя има проблеми с шефа си, в следствие на което остава на улицата. Случайно се среща със Сабрина, фотограф от сферата на изкуството, съвременна жена и е направила фото-сесии на професионални проститутки на високо ниво. Виолета е изпълнена със съмнения, но няма друг избор, освен да се съгласи - тя не смята да живее в мизерия.

И има нещо, което ги обединява: завръщането на сестра й Лурдес, която е била в Европа, но е преживяла тежко любовно разочарование... и бременна.

Между тези шест герои се случват различни неща, но най-важното - любов.

Успоредно с това се разкриват тайните и нещастията в клиника по пластична хирургия, която се ръководи от Леонардо - един от най-видните пластични хирурзи в страната.

Любов, тайна, провал, комедия, семейни отношения - това са част от съставните части на тази история.

Източник: www.telenovelas.com.ar