Буги Уги (Boogie Oogie)

В миналото, за отмъщение или от отчаяние, Сузана наема медицинската сестра Марсия да се грижи за две бебета момиченца. Едното дете е дъщеря на лекомислената Карлота и бизнесмена Фернандо, любовник на Сузана. През последните няколко години, Фернандо е обещавал на Сузана, че ще каже на Карлота, че не я обича и че смята да живее заедно с любовницата си. Той така и не е изпълнил обещанието си. Когато все пак събира кураж, за да заяви на съпругата си, че я напуска, разкрива, че Карлота е бременна и се отказва от идеята да я изостави. Заради тази негова постъпка, Сузана осъжда брачната двойка да живее далеч от собствената им дъщеря.

Двадесет и две години по-късно, 1978 година, дъщерята на двамата – Сандра, живее в квартала Копакабана, в южната зона на Рио де Жанейро, убедена, че истинските ѝ родители са домакинята Беатриз и военният Елизио. Двамата имат две деца: Отавио и Клаудия. Всички живеят, следвайки силни морални ценности, като главата на семейството настоява всеки член да работи, за да се издържа дома. Безработна, Сандра се бори ежедневно, за да помага за семейните разходи. Тя притежава силен характер и е годеница на Алекс, брат на бившия ѝ приятел, военният Педро, който не приема настоящето положение и все още таи нездравословна страст към момичето.

В сватбения ден на Сандра и Алекс, се случва инцидент със малък самолет. Рафаел, пилотът, се оказва в капан на останките и е спасен от Алекс, който обаче умира при последвалата експлозия на самолета. От този момент, Сандра обявява война на Рафаел и започва да го мрази толкова силно, че не спира да го обвинява за смъртта на годеника си. Но границата между омразата и любовта е незабележима и скоро нейната омраза прераства в красива любов.

Тази, която не харесва развитието на нещата, е годеницата на Рафаел – Витория, която вярва, че истинските ѝ родили са Карлота и Фернандо. Напрежението между Сандра и Витория се взривява, когато двете откриват, че са били разменени в родилното отделение от Сузана. Докато Сандра е водила скромен живот и без никакъв лукс, то Витория се е наслаждавала на живота в квартала Гавея, също в южната зона на Рио де Жанейро, заедно с предполагаемите си родители и по-малкия си брат Бето, както и със забавната баба Мадалена.

Но какво се е случило със Сузана през това време?! Без Фернандо до себе си и начин за препитание, тя е заминала за Ню Йорк, САЩ, където е работила като сервитьорка в известния бар „Студио 54“. След проблеми и затваряне на дискотеката, Сузана се завръща в Бразилия. Изненадващо, тя открива, че бившият ѝ любовник все още е женен за Карлота, но има връзка с друга жена – Жилда, като в резултат от тази връзка има син, Родриго. Разгневена, тя решава да разкрие цялата истина от миналото и да разруши спокойния живот на Фернандо и неговото семейство.

1978 година е изпълнена с горещи страсти, които се развихрят сред героите в дискотеката „Буги Уги“, собственост на Амаури, който крие тайна от миналото на Карлота... 

Източник: globo.com , www.teledramaturgia.com.br