Добре дошли в реалността (Чили) (Bienvenida realidad (Chile))

Първи сезон

В сериала се разказва за живота на група чилийски младежи в последната година от колежа. С реализъм и сладникави думи, сериалът подхожда към теми, най-интересни за младото поколение, пречупени през погледа на възрастните, но привлекателни както за едните, така и за другите.

Серхио и Франко се преместват в Сантяго де Чили и се записват в нов колеж – Серхио като преподавател по испански език, а Франко като ученик в последен клас.

Франко се запознава с нова ученичка – Глория, рокерка, която влиза в една банда. Двамата се влюбват. Глория има проблеми в дома си с леля си Клаудия, която настоява да спазва правила, които тя отхвърля. Глория напуска дома си, но накрая все пак се връща.

От друга страна, Флоренсия успява да съблазни Родриго, арогантен и привлекателен съученик, но всичко се превръща в травмиращо преживяване. След време, Родриго е блъснат от кола и остава инвалид.

Серхио се забърква с една колежка – Ана, която има проблеми със своя съпруг-насилник.

Втори сезон

В продължението на историята, главните герои вече са напуснали колежа и се срещат отново в новия свят на Университета и на отговорностите, които трябва да приемат, след като поемат живота си в свои ръце.

Сериалът разкрива желанието на младите да намерят своя път в живота, своята културна и сексуална идентичност, да открият любовта, музиката, проблемите с наркотиците, парите, алкохола и всички останала хубави и лоши неща, с които всеки един се сблъсква в процеса на израстване и помъдряване.

Източник: fotech.cl