Душа на пират (Alma pirata)

Производство: 2006 г.
Компании: Cris Morena Group, RGB Entertainment
Държава: Аржентина
Брой серии: 140
Сценаристи:

Рейтинг:  7.00  (15 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате