Не ме оставяй (A que no me dejas)

35 серия

Обещанието!

Със сълзи и разбито сърце, Мау е издърпан от прегръдките на Инес. И след като обещава да бъдат завинаги заедно, Паулина получава сили от любовта, която изпитва и се бори, за да намери решение, което ще позволи на Маурисио да се върне в живота ѝ.

Инес обвинява Гонсало за ужасната ситуация, в която се намират. Хората не само са научили за изневярата му, но също така и за извънбрачните му деца, които има от Моника. Това е причината, поради което е невъзможно да си върнат попечителството.

Хулиета е в по-добро състояние и е изписана от психиатричната клиника. Това е нов шанс за нея. И Хайме, и Адриан започват започват начисто живота си далеч от Пуерто Есперанса с обещанието да продължат да бъдат сплотено семейство.

Гастон се опитва да помогне и да убеди властите, че благоденствието и здравето на малкия ще са гарантирани при Инес и Паулина. За нещастие, единственото, което успява да постигне, е да върне временно Мау в дома на семейство Мурат, докато се намери стабилна двойка, която да го осинови.

Накрая, Гонсало търси начин да се възползва от ситуацията и се опитва да оправи нещата по свой начин. Той иска да си върне доверието и обичта на Инес. В крайна сметка, той само влошава положението и поставя под съмнение дали дома, от който има нужда Мау, е точно този на семейство Мурат.