Ванеса Посе (Vanessa Pose)

Пълно име: Ванеса Габриела Посе Леви (Vanessa Gabriela Pose Levy)
Дата на раждане: 12 Март 1990 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Каракас, Венецуела
Близки: по-голям брат и брат-близнак; четири полу-сестри от страна на баща ѝ

Рейтинг:  9.00  (11 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Ванеса Посе е венецуелска актриса и модел. Започва кариерата си като модел, след което се снима в няколко венецуелски теленовели, преди да получи предложение от американския канал Telemundo за ролята на Елиса в теленовелата „¿Dónde está Elisa?“. За работата си във Венецуела е получила наградата „Mara de Oro“ за млада актриса-откритие за 2006 година.

Ванеса признава, че никога не си е представяла, че ще се появи на малкия екран. Учила е в студиото за модели „Academia Gisselle´s“. Именно там я откриват и ѝ предлагат да се яви на прослушване за младежкия сериал „Con Toda El Alma“, който е и дебютът ѝ като актриса.

Ванеса се описва като обикновена девойка, симпатична и предпазлива. И като всеки друг младеж, обича да ходи на плажа, да се събира с приятели... Споделя, че има сериозна връзка и приятелят ѝ я разбира и я подкрепя за работата ѝ. Освен за забавление, в свободното си време Ванеса мисли и за усъвършенстване на актьорските си способности. Вярва, че само така ще може да продължи напред и да се радва на успехи в работата.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Vanessa_Pose